20 Απριλίου, 2024

Κοντά στους πολίτες της ενδοχώρας η υποψήφια βουλευτής ν. Ηρακλείου με την ΝΔ, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη

Περιοδεία στην ενδοχώρα, πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η υποψήφια βουλευτής νομού Ηρακλείου με την Νέα Δημοκρατία Γεωργία (Γωγώ)Μηλάκη.

Χθες Τρίτη 2 Μαΐου, περιοδεία πραγματοποιήθηκε στα χωριά: Κουνάβοι – Καταλαγάρι – Πεζά – Άγιος Βασίλειος – Καλλονή – Χουδέτσι – Άγιες Παρασκιές – Αστρακοί – Μυρτιά – Σκαλάνι. Κατά την επίσκεψη, της είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ντόπιους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και τα αιτήματα τους. Στην συνέχεια, επισκέφτηκε το οινοποιείο «Τιτάκης», όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του κρητικού κρασιού!
Την Κυριακή 30 Απριλίου, η υποψήφια βουλευτής νομού Ηρακλείου Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη, βρέθηκε στα χωριά: Τσούτσουρας – Κερατόκαμπος – Άρβη -Δεμάτι – Φαβριανά -Άνω – Κάτω Καστελλιανά – Σκινιάς, με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους των περιοχών αυτών να δηλώνουν την ικανοποίηση τους και την εγκάρδια στήριξη τους!!!

Την αγάπη του κόσμου εισέπραξε για άλλη μια φορά την ημέρα της Πρωτομαγιάς όπου και επισκέφτηκε τα χωριά: Δαμάστα – Έβδομο – Πατσίδες – Επισκοπή – Καινούριο Χωριό – Γάλιπε – Γαλίφα.

Στο Καστέλι και στο Αρκαλοχώρι η Γεωργία Μηλάκη – Αυτοψία στο νέο Αεροδρόμιο

Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι και στο Καστέλι, πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη.
Νωρίτερα στις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας, η κ. Μηλάκη βρέθηκε στο νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου όπου συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη που έγινε από την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία αρμόδιων φορέων, προκειμένου να έχουν μια εικόνα σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του. Εν συνεχεία, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Καστελίου, ένα αγαπημένο Κέντρο Υγείας για την ίδια καθώς σε αυτό έκανε το αγροτικό της. Αμέσως μετά, η κ. Μηλάκη πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αρκαλοχωρίου Μανώλη Φραγκάκη, με τον οποίο συζήτησε το θέμα του αεροδρομίου αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής που επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Τέλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Τέλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.