29 Μαρτίου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Πόρισμα βόμβα για ξέπλυμα, υπεξαίρεση και απιστία για τον πατέρα Αντώνιο

 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της «Κιβωτου του Κόσμου», με τον πατήρ Αντώνιο και την παπαδιά να βρίσκονται σε δεινή θέση μετά το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας.
Το «Θησαυροφυλάκιο του κόσμου» φαίνεται πως χαρακτηρίζεται  η «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς μετά το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας το ζευγάρι φέρεται να ζούσε πλουσιοπάροχα από τις δωρεές των πολιτών για την στήριξη των φιλοξενούμενων παιδιών.

Όπως φάνηκε, ο πατέρας Αντώνιος και η παπαδιά ζούσαν από τις δωρεές του απλού κόσμου αλλά και των επιχειρηματιών που συμμετείχαν σε πράξεις αγάπης και δώριζαν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» χρήματα για τα παιδιά.

Το πόρισμα επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες τόσο στον πατέρα Αντώνιο όσο και στην παπαδιά για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπεξαιρέσεις αλλά και απιστία. Υπάρχουν επιπλέον και ορισμένες δοσοληψίες για κάποια ακίνητα, οι οποίες δημιουργούν ερωτήματα και πρόκειται να διερευνηθούν περαιτέρω, για το πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, αλλά και για δύο ακόμη άτομα.

Το πόρισμα έχει ήδη πάει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, και φαίνεται πως ταυτίζεται με τα στοιχεία που έχει συλλέξει το οικονομικό τμήμα της ελληνικής αστυνομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και ένα δεύτερο κομμάτι αυτής της υπόθεσης, και αυτό είναι το ενδεχόμενο ο πατήρ Αντώνιος να κατηγορηθεί για ασέλγεια κατά συρροή, σε βάρος ανηλίκων μετά και από τη δεύτερη κατάθεση ενός ανηλίκου 14 ετών, σε βάρος του πατέρα Αντώνιου.

madata.gr