28 Μαρτίου, 2024

Καιρός: Βροχές σήμερα – Σχετική βελτίωση το Σαββατοκύριακο (vid)

Τοπικές βροχές το επόμενο διήμερο – Σχετική βελτίωση το Σαββατοκύριακο
Στο νότιο Ιόνιο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Πελοπόννησο και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ ενισχυόμενοι στο Αιγαίο τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 20 με 22 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06-05-2023
Καιρός: Τοπικές βροχές το επόμενο διήμερο – Σχετική βελτίωση το Σαββατοκύριακο
Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ενώ στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και πιθανώς στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-05-2023

Καιρός: Τοπικές βροχές το επόμενο διήμερο – Σχετική βελτίωση το Σαββατοκύριακο
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικούς όμβρους στην Κρήτη και το μεσημέρι – απόγευμα στην ηπειρωτικά Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δείτε αναλυτικά βίντεο με την πρόγνωση του καιρού: