27 Απριλίου, 2024

Καθάρισε το ντέρμπι από το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού, για λογαριασμό της 3ης αγωνιστικής των play off, στο Γεώργιος Καραισκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι ”καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο 20λεπτο πετυχαίνοντας δυο τέρματα. Ο Ολυμπιακός ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 5΄ με τον Γκιγιέρμε, με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς δεν σταμάτησαν εκεί και στο 20΄ ο Ελ Αραμπί με γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0, μετά από γέμισμα του Ελαμπντελαουί.

Στην επανάληψη ο Παναθηναικός πήρε μέτρα στο γήπεδο δίχως όμως να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία για να δημιουργήσει κάποιο γκολ.

Το ”κερασάκι στην τούρτα” για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 92΄, με το Καφού να γράφει τον επίλογο του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ (74’ Μασούρας), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (61’ Καφού), Μπουχαλάκης, Καμαρά (86’ Μπρούνο), Λοβέρα (74’ Γκασπάρ), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (61’ Χασάν).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ανουάρ (86’ Καμπετσής), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (80’ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Δώνης, Αγιούμπ (72’ Μπουζούκης), Ζαχίντ (46’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.