28 Μαρτίου, 2024

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά – Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο

Από το μεσημέρι εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, αφού οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, που σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους και τα 8 με 9 μποφόρ, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα το πρωί σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες δεν εκτελέστηκαν από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου blue star patmos που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι από τον Πειραιά για τα Δωδεκάνησα θα αναχωρήσει τελικά στις 4 το απόγευμα. Παράλληλα, τα δρομολόγια των πλοίων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο ενώ κλειστή παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέας Στύρα. Επιπλέον, κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στη Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, στη γραμμή Καβάλα-Θάσος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

madata.gr