28 Απριλίου, 2024

Ισόπαλο το παιχνίδι «αγγαρεία»

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των play out, σε ένα παιχνίδι αγγαρεία για τις δυο ομάδες δίχως κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι προέκυψαν από πλευρά φιλοξενούμενων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (28’-29’), όταν σε πρώτο χρόνο ο Γούτας με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ από το ελεύθερο, ο Παπαδόπουλος έκανε το λάθος, αλλά απέκρουσε το πλασέ του Ανδρούτσου, παίρνοντας τη ρεβάνς.

Στο 34’ο Λουίς Φερνάντεθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πασαλίδης με το… καλάμι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά, με την απάντηση να έρχεται στο 45’. Ο Γκάλο ήταν ο δημιουργός, ο Ρισβάνης ο σκόρερ με το κεφάλι κι έτσι ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στη λήξη του ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46′ Μπ. Φερνάντεθ), Μπελόκ (90’+2 Αντζουλάς), Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λ. Φερνάντεθ (87′ Μ. Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Χαρίσης (27′ Μπαένα), Κιβρακίδης, Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης), Μανούσος (70′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέγιο).