2 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία στο Ατσαλένιο – Θετικό πρόσημο και από τις δυο ομάδες

Οι δυο ομάδες μπήκαν όπως φυσιολογικό ήταν μουδιασμένες στον αγωνιστικός χώρο, δίχως να δημιούργησουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία, αν εξερέσεις το σουτ του Σένκα στο 4΄ που μπλόκαρε ο Χατζηδάκης.

Ωστόσο ο ΠΟΑ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23΄, μετά από γέμισμα στην μεγάλη περιοχή ο Μανιαδάκης έκανε κεφαλιά γύρισμα στο Καϊμακαμούδης, και εκείνος με κοντινό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Κρουσώνα ισοφάρισε στο σκορ με την ανάπαυλα του πρώτο ημιχρόνου, κυριολεκτικά στην τελευταία φάση  ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ πολύ κοντά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανωγειανάκης ο οποίος νίκησε τον Βορύλλα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάριος Σηφάκης άλλαξε έξι ποδοσφαιριστές και ο Αντώνης Ανδρουλάκης δέκα, όμως η διάθεση και η προσπάθεια δεν άλλαξε.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ανά διαστήματα το κατάφεραν και είχαν τις δικές τους στιγμές για να πετύχουν κάποιο δεύτερο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι το προσπάθησαν ως επί το πλείστον με τον Κοζορώνη που σούταρε από καλή θέση σε άουτ στο 57′ και προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ λίγο αργότερα, με τον Ρουμπάκη να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει σταθερά.

Ακόμα ένα καλό σουτ για τους “ασπρόμαυρους” ήρθε στο 68′ με τον Παπαδιό να επιχειρεί σουτ αλλά να βλέπει τον γκολκίπερ του ΠΟΑ να “λέει” “όχι”.
Η ομάδα του Ατσαλένιου με την σειρά της είχε την ευκαρία της για το 2ο γκολ, με τα σουτ του Βοργιά (47′, 88′), με εκείνο του Δρίτσα εντός περιοχής (84′) όμως είτε αυτά πέρασαν λίγο άουτ είτε ο Χαραλμπάκης αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μάριος Σηφάκης): Χατζηδάκης, Χατζησεβαστός, Πύλιος, Λουμπάκης, Ξημεράκης, Λιοδάκης, Μόντι, Παπαδιός, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Μαραθιανός

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χαραλαμπάκης, Σακλαμάκης Σαράντος, Ρομπάκης, Σακλαμάκης Παναγιώτης, Δρακούλης, Κοζορώνης

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Βορύλλας, Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Νάτος, Πατηνιώτης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Ρουμπάκης Ε., Μανιαδάκης, Καϊμακαμούδης

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν κα οι: Ρουμπάκης Ι., Ρωμανάκης, Γιαλυτάκης, Δρίτσας, Παναγιωτάκης, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Κουγιουμτζάκης, Μανουσάκης, Τσιρούδης