28 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία στο Αγρίνιο και σε δύσκολη θέση ο Παναιτωλικός

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική των play out.

Ήταν μια σημαντική απώλεια βαθμών για την ομάδα του Αγρινίου στη δύσκολή μάχη που δίνει για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11΄ με δράστη τον Μουνάφο., δείχνοντας όμως αδιάφοροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια πίεζαν για την ισοφάριση και στο 18΄ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ρόσα ο Ντάουντα βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-1.

Στον δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο του παιχνίδιου, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να βρει χώρους για πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε τους τρεις βθμούς την νίκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κέβιν, Μαλής, Λιάβας, Τσιγγάρας (65΄Τζανακάκης), Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μουνιέ (74΄Λουσέρο), Ρόσα (84΄Μιμίτο), Νταούντα (73΄Μπαϊροβιτς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο, Μπελόκ (46΄Μπ. Φερνάντεζ), Σίτο (65΄Τζίμας), Ντέλετιτς (89΄Αλάγμπε), Λ. Φερνάντεθ (46΄Ριέρα), Κρέσπι (81΄Αλί Μπάμπα)