1 Οκτωβρίου, 2023

Ηράκλειο: Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη ανακοινώνει νέους υποψηφίους. Ανθρώπους με όρεξη και θέληση για προσφορά στον τόπο και τον συνάνθρωπο. Με την προσθήκη των νέων αυτών μελών ενισχύεται η δυναμική της παράταξης και δημιουργείται ένα πολυφωνικό περιβάλλον για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, που στόχο έχουν να πάνε τον Δήμο Ηρακλείου σε υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Ο κ. Καραμαλάκης καλωσόρισε τους νέους υποψηφίους, επισημαίνοντας ότι θα δουλέψουν όλοι μαζί ακούραστα για να κάνουν πραγματικότητα το κοινό τους όραμα για μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη και ευρωπαϊκή.
Ακολουθούν οι Υποψήφιοι:
Μαρία Μαυριτσάκη Σαλεβουράκη – Οικονομολόγος, Δημοτικός Υπάλληλος
«Είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα, η επιλογή να συμμετάσχω ως υποψήφια, με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Η επιθυμία του αυριανού Δημάρχου, να αξιοποιήσει την επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία των γυναικών, προκειμένου να οικοδομήσει μια διαφορετική, νέα εικόνα για το Δήμο Ηρακλείου, με βρήκε σύμφωνη, γιατί συμβαδίζει και με την δική μου αντίληψη για τον επαναπροσδιορισμό της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Ηρακλείου. Απευθυνόμενη σε όλους τους φίλους και φίλες του Δήμου μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνει ο Δήμος μας ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός, που ταυτόχρονα θα αποτελεί μια πόλη πρότυπο αλλά και πρωτοπόρα στην εφαρμογή της τεχνολογίας της πληροφορίας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του».

Ηλίας Μπαγιουρούκης – Αγρότης, Οικονομολόγος
«Στην μετά covid εποχή και σε κοινωνίες που δυστυχώς όλο και συχνότερα θα απειλούνται από κάθε είδους κρίσεις, περιβαλλοντικές- μεταναστευτικές- υγειονομικές, υπάρχει απόλυτη ανάγκη οι ηγέτες αυτών των κοινωνιών, είτε πρόκειται για χώρες, είτε για περιφέρειες, είτε για δήμους, να γνωρίζουν πως να τις αντιμετωπίσουν καθοριστικά και με τις λιγότερες δυνατόν συνέπειες για τις κοινωνίες τους. Ο Μιχάλης Καραμαλάκης λόγω των εξαιρετικά νευραλγικών θέσεων που στο παρελθόν έχει υπηρετήσει με απόλυτη επιτυχία και έχοντας διαχειριστεί ιδιαίτερες και συχνά πολυσύνθετες τέτοιου είδους κρίσεις είναι ο άνθρωπός που μπορεί να «προστατεύσει» ουσιαστικά την πόλη μας από κάθε είδους τέτοια «απειλή» ούτως ώστε οι δημότες μας απερίσπαστοι να συνεχίζουν χωρίς εκπλήξεις την καθημερινότητα τους, την οικογενειακή και επαγγελματική τους ευημερία».

Νίκη Θαλασσινάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος
«Με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση για την συμμετοχή μου στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Καραμαλάκη Μιχάλη ως υποψήφια. Η αξιόλογη διαδρομή του και το ήθος του σαν άνθρωπος με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση! Με δήμαρχο τον κ. Καραμαλάκη το Ηράκλειο θα μετατραπεί σε πόλο έλξης και θα πάρει την εικόνα που πραγματικά του αξίζει!»

Λουκάς Λαουτάρης – Επαγγελματίας Οδηγός
«Θεωρώ τιμητική την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο «Ηράκλειο, η Πόλη μας», του οποίου με ενέπνευσε το όραμα για πόλη πρότυπο! »

Νίκος Σφακιανάκης – Κομμωτής
«Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. Πλάτων Φιλόσοφος (427-347 π.). Γνωρίζοντας την ηγετική ικανότητα του κυρίου Καραμαλάκη αποφάσισα να τον ακολουθήσω και να προσπαθήσω με την δίκη μου δύναμη να φέρω την εξέλιξη στο χωριό μου, στον τόπο μου, στην κοινότητα μου. Όταν έχεις όνειρα και φιλοδοξίες κανείς δεν μπορεί να τα πραγματοποιήσει καλύτερα από εσένα τον ίδιο . Με την συνεργασία και την βοήθεια των συμπολιτών μου , επιφυλάσσομαι για μια εικόνα διαφορετική και εξελιγμένη».

Γιώργος Τρούλης – Πυροσβέστης
«Ονομάζομαι Γιώργος Τρούλης και εργάζομαι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ως Πυροσβέστης. Αποφάσισα να βάλω εκ νέου υποψηφιότητα με την παράταξη του κ. Καραμαλάκη Μιχάλη «Ηράκλειο, η Πόλη μας», διότι πιστεύω ότι έχει τις γνώσεις, την δυνατότητα και την όρεξη να προσφέρει και να αλλάξει πολλά στο Ηράκλειο σε όλα τα επίπεδα και προς όφελος όλων δημοτών. Έχω όρεξη να συνδράμω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις σε οτιδήποτε μου ζητηθεί. Αξίζει η Νέα Αλικαρνασσός να αναπτυχθεί και να γίνει καλύτερο το βιοτικό επίπεδο των δημοτών. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου και θέλω να προσφέρω για την ευημερία του Δήμου».

Μαριάννα Πινακουλάκη – Βιοτέχνης
«Επέλεξα να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και δίπλα στον κ. Καραμαλάκη, γιατί είναι ένας έντιμος, υπεύθυνος άνθρωπος, με καθαρή ματιά. Του έχω εμπιστοσύνη και μαζί θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Ευφροσύνη Πετράκη – Επιχειρηματίας
«Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και να συμμετέχω ως υποψήφια, στην προσπάθεια αυτή της αλλαγής στην πόλη μας και να συνεισφέρω στο Ηράκλειο που τόσο αγαπώ».

Γιάννης Στρατιδάκης – Ελεύθερος Επαγγελματίας
«Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές στην παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας», γιατί θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την αναβάθμιση του τόπου μου, του Αγίου Σύλλα. Τα προβλήματα στην Κοινότητας μας είναι πολλά και στόχος μας είναι να δώσουμε τις λύσεις που αναζητούν οι συμπολίτες μας. Ο κ. Καραμαλάκης πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες να αλλάξει τα κακώς κείμενα του Δήμου και να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των Ηρακλειωτών».

Μαρία-Νεκταρία Μενεγάκη – Δημόσιος Υπάλληλος
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι στο πλευρό του κ.Μιχάλη Καραμαλάκη ως υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο του Αγίου Μύρωνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας ότι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας!»