28 Απριλίου, 2024

Η μέρα των ντέρμπι

Συνεχίζεται σήμερα η δράση για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League.

Στις 19:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον, αλλά και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά. Στον αντίποδα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θέλει να διατηρήσει την διαφορά που έχει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί με μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα τους τραυματίες Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο.

Δυόμιση ώρες αργότερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό el classico. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία θέλει το τρίποντο απέναντι στους «πράσινους» προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν ήττα του ΠΑΟΚ και να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τον τιμωρημένο Παουλίνιο, αλλά και τον Γαλανόπουλο που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα εν αντιθέσει με τον Αραούχο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όσον αφορά τους «πράσινους» που θέλουν να ξεκινήσουν με ενα θετικό αποτέλεσμα το μίνι πρωτάθλημα, εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη έμειναν οι Πούγγουρας, Περέα και Μπεκ, σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Η αυλαία της ημέρας ανοίγει στη Λάρισα στις 19:15, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου, το οποίο θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα της παραμονής, θα αγωνιστεί κόντρα στους Αρκάδες δίχως τον τραυματία Κάτσε, τον τιμωρημένο Παπάζογλου, αλλά και τους Σουλούκο, Λουφάκη και Γκόλια που έμειναν εκτός αποστολής. Όσον αφορά τους «κιτρινομπλέ» που κι αυτοί με την σειρά τους θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, θα αγωνιστούν κόντρα στους «βυσσινί» δίχως τον Ιγκλέσιας που υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά και τον Σουάρεθ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω μιας ενόχλησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (PAOK TV)

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 1)

19:15 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)