2 Μαΐου, 2024

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Αναγέννησης Ιεράπετρας σε Α.Ε.Λ. Λυγιάς

Το Δ.Σ της Αναγέννησης Ιεράπετρας μέσο ανακοίνωσης θέλησε να ευχαριστήσει της ομάδα της Λυγιάς, για την άψογη συνεργασία τόσο για τα αγωνιστικά, όσο και για το κοινό καλό.

Μετά από συνεννόηση των δύο προέδρων  και των δύο προπονητών των ομάδων , στην ομάδα της Λυγιάς  ανήκουν πλέον  οι παίκτες του σωματείου των Λιονταριών, Καρβούνης, Μιχελινάκης, Λέζι, Καραλάκης, Χάιντερ και Τζόκα.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ των Λιονταριών ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ποδοσφαιρική ομάδας της Λυγιάς για την άψογη συνεργασία που είχαν τις προηγούμενες μέρες. Υπήρξε φιλική διάθεση και από τις δύο ομάδες για συζήτηση και ενίσχυση για το κοινό καλό. Η Αθλητική Ένωση  Λυγιάς, που φέτος ανέβηκε κατηγορία, έδειξε αθλητικό ήθος και συνεργατικό πνεύμα ,με αποτέλεσμα τα δύο σωματεία να έρθουν σε κοινή συννενόηση για την νέα αγωνιστική σεζόν. Με μεγάλη χαρά ακούσαμε την είδηση ότι προπονητής της ομάδας της Λυγιάς , αναλαμβάνει ο Γιάννης Καρτσάκης, ένας πρώην παίκτης των Λιονταριών για δύο δεκαετίες, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής , αλλά και  ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που έχει τιμήσει με το ήθος του το λασιθιώτικο ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και μόνο ανοδική πορεία στη νέα κατηγορία.

Μετά από συννενόηση των δύο προέδρων  και των δύο προπονητών των ομάδων , στην ομάδα της Λυγιάς  ανήκουν πλέον  οι παίκτες του σωματείου μας :

Καρβούνης, Μιχελινάκης, Λέζι, Καραλάκης, Χάιντερ, Τζόκα.

Στην Αναγέννηση απο την ομάδα της Λυγιάς μεταγράφηκε ο Γερομαρκάκης Νίκος, ένας ταλαντούχος και  εξελίσιμος παίκτης, που υπήρξε γνήσιο Λιονταράκι, καθώς είναι γέννημα – θρέμμα της Ακαδημίας μας.

” Νίκο καλωσόρισες ξανά στην Αναγέννηση. Υγεία και μόνο επιτυχίες στη νέα ποδοσφαιρική σου χρονιά . “

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΑΕ  Λυγιάς κ. Γερομαρκάκη , στη διοίκηση , αλλά και στο προπονητικό team για την διάθεση και την ομαδικότητα που επέδειξαν στον μεταξύ μας διάλογο. Οι υγιείς συνεργασίες και το ομαδικό πνεύμα  αποτελούν επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ, σαν αντίδοτο στις δύσκολές στιγμές  της σημερινής εποχής που βιώνει  το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα.

Συγχαρητήρια για την άνοδο. Καλή επιτυχία στην ομάδα σας στο Α΄τοπικό .”