29 Απριλίου, 2024

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συνδράμει στο έργο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»

Επίσημη επίσκεψη στα Γραφεία του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» πρόκειται να πραγματοποιήσουν υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στις 13.00, στο πλαίσιο των αγώνων του Final 8 του Κυπέλλου Μπάσκετ, που θα φιλοξενηθεί στα «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο.
Στη συνάντηση αναμένεται μεταξύ άλλων, να συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος και εκπρόσωποι Ομάδων.
Στο πλαίσιο των επαφών με τη Διοίκηση του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», θα γίνει ενημέρωση για το έργο του Φορέα, τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, τη γυναικεία κακοποίηση, αλλά και κάθε μορφής βία. Πρόθεση των εκπροσώπων του Αθλητισμού είναι, ταυτόχρονα, να επισημανθεί ο καταλυτικός ρόλος που μπορούν να παίξουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα, στην ευαισθητοποίηση για ζητήματα που αφορούν στο κοινωνικό γίγνεσθαι.