28 Απριλίου, 2024

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Green ghetto club

Ανακοίνωση με την οποία ρίχνει βολές σε πρόσωπα και καταστάσεις εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Αγροτικού Αστέρα Green ghetto club.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα χρόνια της λεηλασίας , διαφθοράς και διαπλοκής στον Αστέρα έφτασαν στο τέλος τους. Φτάνει η σμίκρυνση του ιστορικού μας σωματείου. Οι πελατειακές συναλλαγές , η αδιαφάνεια και η νοοτροπία των κοτζαμπάσηδων έφτασε την ομάδα στο χάλι που βρίσκεται πλέον. Ως σύνδεσμος φίλων Αγροτικού Αστέρα Green Ghetto Club , με την πολυετή παρουσία μας όπου έπαιζε η ομάδα μας –εντός και εκτός γηπέδων- , πάντα με προσωπικό κόστος αλλά με γνώμονα και οδηγό την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα μας θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξη μας στη νέα προσπάθεια αναδιάρθρωσης του διοικητικού προσωπικού του ερασιτέχνη. Ενός ερασιτέχνη που καμία προηγούμενη διοίκηση από τις πρόσφατες δεν έχει αφήσει κάποιο έργο πίσω της με θετικό αντίκτυπο. Σε αυτό το σημείο βάζουμε πλάτη στα άτομα που μπορούν και θέλουν αποδεδειγμένα και έμπρακτα να συνεισφέρουν στην ιδέα που λέγεται Αγροτικός Αστέρας. Χωρίς να έχουν συμφέροντα προσωπικά ώστε να καταχράζονται πόρους που παρέχονται από άτομα με ισχυρή οικονομική επιφάνεια και καλές προθέσεις. Απαιτούμε έναν νέο ερασιτέχνη αυτόνομο , δυνατό και καθαρό , με πλήρη διαφάνεια , με δυνατές ακαδημίες ,ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα και τα άτομα που θα τον απαρτίζουν να είναι Αγροτικός και στο νου τους να έχουν το καλό του συλλόγου. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε πως είναι απαραίτητο να γίνει ολική ανανέωση στο διοικητικό προσωπικό της ομάδος. Οι νυν , ως προέκταση των πρώην απέδειξαν και φέτος ότι είναι από ανίκανοι έως κακοπροαίρετα επικίνδυνοι για την ομάδα.
Καλούμε λοιπόν , όλους του φιλάθλους , οπαδούς και οποιονδήποτε αγαπάει αυτή την ομάδα να παρευρεθεί στις εκλογές του ερασιτέχνη την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 στο γήπεδο της ομάδας στο κέντρο της γειτονιάς μας. Εμείς ως σύνδεσμος έχουμε ήδη καταθέσει τις πρώτες αιτήσεις για εγγραφή στον ερασιτέχνη ,στον πρόεδρο του ερασιτέχνη. Όποιος όμως είναι Αστέρας και επιθυμεί να στηρίξει αυτήν τη νέα προσπάθεια που ξεκινά , μπορεί να γίνει μέλος στον ερασιτέχνη . Αρκεί να έρθει στα γραφεία του συνδέσμου ή να στείλει ένα μήνυμα στην σελίδα του συνδέσμου στο Facebook και θα ενημερωθεί από τα υπόλοιπα μέλη μας.
Υγ.1ΠΡΟΣΟΧΉ ! ΠΡΟΣΟΧΉ ! Οι άσχετοι και οι ρουσφετολάγνοι που λειτουργούν απλά ως ψήφοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Αστέρα να μην κάνουν καν τον κόπο να εμφανιστούν . Φέτος ψηφίζει ο λαός και όχι οι μπατζανάκηδες.
Υγ.2 Απαιτούμε να μας παρουσιαστεί το έργο της προηγούμενης διοίκησης και όποιων άλλων παρατρεχάμενων θα εμφανιστούν για να τους αποδείξουμε το πόσο καλό θα φέρει η απουσία τους. Τα λαϊκά δικαστήρια θα ξαναλειτουργήσουν.