19 Ιουλίου, 2024

H Ιωάννα Κολοβού είπε «όχι» στο σπίτι που της πρόσφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

Το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι πρόσφερε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της, μετά την έξωση που έγινε στη δημοσιογράφο, με την πρότασή του ωστόσο να μη γίνεται τελικά αποδεκτή.

 Υπενθυμίζεται ότι την εν λόγω πρόθεσή του, ο κ. Κασσελάκης την εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη Τετάρτη (24/1) με τη δήμαρχο Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη.

Μιλώντας στο Kontra Channel, η κ. Καφατσάκη μίλησε για το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κινητοποιήθηκε αρκετός κόσμος. Ο κ. Κασσελάκης ανταποκρίθηκε, με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τι μπορεί να κάνει γι’ αυτή την υπόθεση και ότι προσφέρει το πατρικό του σπίτι, αν θέλει και η κ. Κολοβού να φιλοξενηθεί εκεί», δήλωσε η δήμαρχος Ζωγράφου και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η δημοσιογράφος αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή ήμουν μαζί της εκείνη τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα, εγώ ενημέρωσα την κ. Κολοβού. Μου είπε ότι ευχαριστεί τον κ. Κασσελάκη, αλλά θα προτιμούσε να παραμείνει στο σπίτι της ή σε κάποιο σπίτι στου Ζωγράφου. Όντως ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας από του Ζωγράφου που διέθεσαν μικρά διαμερίσματα που είχαν και αυτή τη στιγμή φιλοξενείται η Ιωάννα εδώ στη γειτονιά μας», κατέληξε η κ. Καφατσάκη.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της δικηγόρου της δημοσιογράφου, η τράπεζα απέρριψε τις προσπάθειες της για διακανονισμό. Τελικώς, έπειτα από δυο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε και ο νέος ιδιοκτήτης της υπέβαλε μήνυση γιατί συνέχιζε να διαμένει στο σπίτι και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη oικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων. Η δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και πήρε αναβολή για τις 5 Φεβρουαρίου.

.ieidiseis.