19 Ιουλίου, 2024

H δυνατή παράταξη “Τολμάμε Μαζί” χαιρετίζει άλλες πέντε υποψηφιότητες

H παράταξη "Τολμάμε Μαζί", για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού καλωσορίζει τους παρακάτω υποψηφίους συμβούλους, που θα συμβάλουν τα μέγιστα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να γίνει ο Δήμος πιο δυνατός από ποτέ!

Κοινός στόχος όλων, η ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Φαιστού.

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο κ. Γεώργιος Μαυρογιαννάκης από το Μαγαρικάρι. Ο κ. Μαυρογιαννάκης είναι ένα αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας, γνωστός για την εθελοντική και κοινωνική του δράση. Είναι παντρεμένος με την κ. Κατσουράκη Μαρία-Κούλα. Είναι ένας άνθρωπος ο όποιος ασχολείται με τα αγροτικά και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Άνθρωπος εργατικός, συνεργάσιμος, ο οποίος παλεύει για το καλό του χωριού του μέσα από δράσεις που ενισχύουν τον κοινωνικό ιστό.
«Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, καθώς είναι άνθρωπος ενωτικός. Προάγει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική δικαιοσύνη κι ας μην ξεχνάμε ότι, οι ισχυροί κοινωνικοί δεσμοί μπορούν να οδηγήσουν αυτό τον τόπο στην ευημερία και την ανάπτυξη. Ζητώ την ψήφο σας και θα εργαστώ για να γίνω αντάξιος της».
Η δεύτερη υποψήφια είναι η κ. Πελαγία Χαλκιαδάκη από την Γρηγοριά.

Η κ. Πελαγία Χαλκιαδάκη έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γρηγοριά, είναι παντρεμένη με τον κ. Μανωλακάκη Ιωάννη και έχουν μαζί ένα παιδί. Είναι μία νέα και δραστήρια γυναίκα που θέλει να δει τον τόπο της να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Ηρακλείου και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και εργάζεται ως λογίστρια. Η κ. Χαλκιαδάκη πιστεύει ότι η ανάπτυξη του χωριού της πρέπει να περιλαμβάνει τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. «Αγαπώ το χωριό μου και θέλω να προσφέρω τη βοήθειά μου στην περιοχή και να τη δω να ζωντανεύει ξανά. Θέλω πραγματικά να δημιουργήσουμε κίνητρα για να αποκτήσει ξανά το χωριό μου ζωή, να συμβάλω όσο μπορώ στην αναστήλωση του.
Η απόφασή μου να εκτεθώ στις εκλογές είναι αποτέλεσμα μιας σοβαρής και βαθιάς συζητήσεως που είχα με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, ο οποίος με ενέπνευσε με το όραμα του και θα ήθελα να τον βοηθήσω να το πραγματοποιήσει. Ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για να την αξίζω».

Ο τρίτος υποψήφιος είναι ο κ. Καμπουράκης Γεώργιος του Κωνσταντίνου από τα Βορίζια.
Ο κ. Καμπουράκης Γιώργος είναι παντρεμένος με την κ. Λεονταράκη Μαρία από τα Βορίζια. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα εξασκεί τη μελισσοκομία. Ο κ. Καμπουράκης, είναι ένα νέος άνθρωπος ο οποίος έχει διάθεση και όρεξη να δουλέψει και να προσφέρει στο χωριό του. Έχει επιλέξει να μείνει στα Βορίζια και να δημιουργήσει εκεί την οικογένειά του.
Επιθυμεί να κάνει δράσεις για να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεολαία στο χωριό του. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για να αξίζει τη θέση του Δημάρχου, πέρα από τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί". Με έχει κερδίσει με την εμπιστοσύνη του και είμαι έτοιμος να Τολμήσω Μαζί του και να διεκδικήσω την ψήφο σας, για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού».

Τετάρτη υποψήφια είναι η κ. Σταματάκη – Ξυλικάκη Μαρία από τα Πηγαϊδάκια.
Η κ. Σταματάκη – Ξυλικάκη Μαρία είναι παντρεμένη με τον κ. Αντώνη Σταματάκη και έχουν μαζί τρία παιδιά. Ασχολείται με τα αγροτικά και κυρίως με την ελαιοκαλλιέργεια.
Είναι ενεργό μέλος του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου και έχει οργανώσει πολλές δράσεις για το χωριού της. Πιστεύει ότι το χωριό έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και θέλει να συμβάλει στην αξιοποίησή τους.
«Θα ήθελα να ασχοληθώ πάρα πολύ με την καθαριότητα στο χωριό μου και την αξιοποίηση χώρων και υποδομών που ήδη υπάρχουν για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και πιο ευχάριστη. Έχω μεγάλη διάθεση για να προσφέρω στην περιοχή μου, αγαπάω όλους τους συγχωριανούς μου και θα ήθελα τα παιδιά και τα εγγόνια μας να είναι περήφανα για το χωριό τους. Να ευχαριστιούνται να επισκέπτονται το χωριό και γιατί όχι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μείνουν και μόνιμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και εκ νέου υποψήφιο με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί" για την πρόταση που μου έκανε να κατέβω μαζί του στις εκλογές. Δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά για να κάνουμε το Δήμο μας Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού».

Η πέμπτη υποψηφιότητα για την παράταξη "Τολμάμε Μαζί", έρχεται από τους Βώρους! Είναι ο κ. Ζαμπετάκης Λευτέρης ο οποίος μένει μόνιμα τα τελευταία 12 χρόνια στο χωριό. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πιστεύει ότι η ανάπτυξη του χωριού πρέπει να βασίζεται στην αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα. Ο κ. Ζαμπετάκης, είναι ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος, με στόχους και ιδέες προοδευτικές.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και εκ νέου υποψήφιο με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί" για την πρόταση που μου έκανε να κατέβω μαζί του στις εκλογές. Δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τον ίδιο και όλους όσους επιλέξουν να με ψηφίσουν, για να κάνουμε το Δήμο μας Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού».
Η παράταξη "Τολμάμε Μαζί", εύχεται στους υποψήφιους, ‘’καλή επιτυχία’’ στον κοινό αγώνα με στόχο για να διεκδικήσουν όλοι μαζί ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών.