26 Απριλίου, 2024

Γκέλα στην Τρίπολη για Παναθηναϊκό

Με το δεξί μπήκε στην νέα αγωνιστική περίοδο ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 1-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας μεγάλη ευκαιρία στο 3΄  με τον Αλί Μπαμπά να βγαίνει απέναντι από τον Διούδη, να αποκρούει αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και ο Βέλεθ να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο 9΄ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν νέα ευκαιρία, με τον Ριέρα να επιχειρεί ωραίο σουτ εκτός περιοχής και τον Διούση να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναικός στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο, με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 25΄ με τον Καρλίτος να εκτελεί απίστευτα φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Το τριφύλλι συνέχεια είχε τον έλεγχο τον αγώνα με τον Καρλίτος να είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Στο 29΄ οι πράσινοι έχασαν και άλλη μεγάλη ευκαιρία, με τον Καρλίτος να μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή, να σκάβει για τον Σαβιέρ, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει την κεφαλιά του, η μπάλα πήγε πάνω στο Καρλίτος σούταρε με τον Πασαλίδη να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, με την πιο χαρακτηριστική να είναι στο 53΄, με τον Ρεγκίς να μπαίνει μέσα στην περιοχή, με τον σουτ του να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 72΄, με το Ριέρα να βγαίνει στην αντεπίθεση, τρίπλαρε δυο παίκτες και με αριστοτεχνικό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε και άλλη ευκαιρία για γκολ στο 82΄, με τον σουτ του Τασουλή εκτός περιοχή να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Διούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες (71’ Τασουλής), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο (72’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπελόκ (56’ Βαλιέντε), Κρέσπι (90+3’ Γκαρσία), Αλί Μπαμπά (56’ Τιλίκα), Ριέρα, Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (86’ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (70’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σερπέζης (60’ Μπουζούκης), Σαβιέρ (71’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα.