28 Απριλίου, 2024

Γιαννόπουλος: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους τους προπονητές δίπλα στους οποίους γαλουχήθηκα προπονητικά»

Μετά τον Γιώργο Κόλτζο, είναι η σειρά για τον Μάκη Γιαννόπουλο να πει “αντίο” στον Πανακρωτηριακό, για τον οποίο σημειώνει ότι ένας απροσδόκητα επιτυχημένος “κύκλος” που δημιουργήθηκε, κλείνει.

Ο Γιαννόπουλος τονίζει ότι στα 4 χρόνια που εργάστηκε στον Πανακρωτηριακό στάθηκε τυχερός και ένιωσε κάθε συναίσθημα. Ο άμεσος συνεργάτης του Γ. Κόλτζου ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκε ενώ στέκεται προσωπικά στον Μανώλη Σβουράκη, τον οποίο όπως σημειώνει, «ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει προσωπικά αλλά και γενικότερα στον χανιώτικο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικότερα, η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του έχει ως εξής:

«Ένας απροσδόκητα επιτυχημένος “κύκλος” που λέγεται Πανακρωτηριακός κλείνει. Σε αυτή την πορεία των περίπου τεσσάρων χρόνων στο Πανακρωτηριακό η αλήθεια είναι ότι στάθηκα τυχερός και ένιωσα κάθε συναίσθημα.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους τους προπονητές δίπλα στους οποίους γαλουχήθηκα προπονητικά αυτά τα σχεδόν 4 χρόνια, τον κ. Πηγουνάκη – με τις εξαιρετικές πορείες που πραγματοποίησε η ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες – τον κ. Τζομπάνογλου – με τη κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας στην ιστορίας της ομάδας – και φυσικά τον κ. Κόλτζο με τον οποίο η ομάδα πραγματοποίησε μια ομολογουμένως “αξιοζήλευτη” πορεία στην πρώτη της εμφάνιση σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Προπονητές με κύρος, αξιοπρέπεια, αστείρευτη εμπειρία και το κυριότερο, πάθος για το άθλημα που υπηρετούν.

Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και τέλος να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς συντελεστές της εξαιρετικής αυτής πορείας της ομάδας αυτά τα χρόνια.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι όλα αυτά οφείλονται στον εμπνευστή και δημιουργό αυτής της ιδέας το κ. Μανώλη Σβουράκη, τον οποίο ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει προσωπικά αλλά και γενικότερα στον χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση

Γιαννόπουλος Μάκης».