19 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ρώτας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του αδερφού του Στάθη Ψάλτη

Ο ηθοποιός και αδερφός του Στάθη Ψάλτη, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γηροκομείο Αθηνών, όπου έμενε τα τελευταία χρόνια.

Την είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτηση την Δευτέρα 8 Μαϊου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

"Μόλις πληροφορήθηκαμε από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου πριν λίγα χρόνια είχαμε μεταφέρει με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ τον προσφιλή μας συνάδελφο και αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρωτα, ότι έφυγε ξαφνικά από την ζωή …Ο συμπαθής μας φίλος,ταλαιπωρημένος μετα τον θανατο του Σταθη, έζησε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο Αθηνών όπου τον πρόσεχαν ιδιαίτερα.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Γιάννη", έγραψε στην ανάρτησή του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στα social media, ανακοίνωσε εππίσης ότι η κηδεία του Γιάννη Ρώτα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 12 Μαΐου στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

«Αύριο Παρασκευή στις 10.30 το πρωί από το κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας συνάδελφο Γιάννη Ρώτα σε στενό κύκλο. Όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να έλθουν να τον αποχαιρετήσουμε με σεβασμό» έγραψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.