29 Μαρτίου, 2024

«Φρένο» για την ΑΕΚ στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο, για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση μόλις στο 6΄ σημείωσε την πρώτη της ευκαιρία, με την προβολή Λιβάγια να περνάει άουτ μετά την μπαλιά του Λόπες.

Ο Γκαρσία στο 14΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και την θέση του πήρε ο Κρίστισιτς.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 25΄, με την μπάλα μετά την κεφαλιά του Γούτα και την σέντρα του Γκάλο, να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Τσιντώτα.

Στο 39΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρμα τους, με τον Τσιντώτα να διώχνει σε σουτ του Χαρίση.

Η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες από το 39΄, με τον Μάνταλο να αποβάλλεται, καθώς στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ χτύπησε τον Κιβρακίδη με τις τάπες στο στήθος.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπαθούσε να βάλει το γκολ της ισοφάρισης και στο 63΄ δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία, με την κεφαλιά του Σιμόες μετά την σέντρα του Παουλίνιο να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

Στο 71΄ ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Γιακουμάκη μετά την σέντρα του Νάτσου να την αποκρούει ο Έλληνας κίπερ.

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Γιαννιώτη να κάνει απίστευτη απόκρουση μετά το σουτ του Λόπες μέσα στην περιοχή.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος να σταματήσει το νικηφόρο σερί της Ένωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο, Νάτσος, Κιβρακίδης, Χαρίσης (80΄Ούμπιντες), Σάλομον, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (66΄Χνιντ), Λόπες, Σιμόες (66΄Ολιβέιρα(, Σάκχοφ, Μάνταλος, Γκαρσία (15΄Κρίστισιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.