4 Μαΐου, 2024

Φιλική νίκη του Ηροδότου στην Σούδα

Φιλική εκτός έδρας νίκη για τους κυανόλευκους, καθώς επικράτησαν με 1-2 κόντρα στον Άρη Σούδας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στο γήπεδο Περάματος.

Στο πρώτο ημίχρονο στο 28′ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι και έγινε το 0-1 με γκολ του Γαρεφαλάκη, με σουτ μέσα από την περιοχή διαγώνια έπειτα από ασίστ του Γκίνη.

Στο 34′ μετά από επέλαση, ο Μυλωνάς κέρδισε πέναλτι, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση δίχως όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 36′ ο Άρης Σούδας ισοφάρισε στο σκορ με τον Ροκάκη πάρα την προσπάθεια του Μπαλάφα πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη λίγο πριν το εκπνοή του αγώνα στο 87’ με ασίστ του Καλαμιώτη έγινε το 1-2 με υπέροχο γκολ από το Μυλωνά με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Σούδας(Ν.Μαναρώλης) :Βροντάκης, Νικολακάκης, Βαρδάκης, Βουρβουχάκης, Στεφανίδης, Κυτράκης, Τσιμπρικίδης, Ροκάκης, Δρακάκης, Μποτωνάκης, Παπαθανασίου.

Ηρόδοτος (Ν.Κουρμπανάς) : Λουτριώτης (45’ Γεωργίου), Ταφάνι (52’ Αρκούδας) Μπαλάφας, Χαρίτος, Καλφούτζος,Κασαπάκης (58’ Κίσσας), Καλαμιώτης, Κοντογιάννης (69’ Κεφαλούκος), Γκίνη, Μυλωνάς, Γαρεφαλάκης.