3 Μαΐου, 2024

Ευχαρίστησε τον ΠΟΑ ο Τσιχλάκης

Ο Γιώργος Τσιχλάκης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΟΑ, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κ19 της Λαμίας και θα αγωνίζεται στην Superleague νέων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε με την ομάδα του Ατσαλένιου, μίλησε στην επίσημα ιστοσελίδα του ΠΟΑ, θέλοντας να ευχαριστήσει, αλλά και να εκφράσει την εκτίμηση του στους πράσινους και σε όσους συνάντησε στην πορεία του.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

Σε επικοινωνία του με την ομάδα και με το Poatsaleniou.gr, ο Γιώργος Τσιχλάκης ένα δικό μας παιδί που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα υποδομής της Super Leauge 1 με την Κ19 της Λαμίας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά παράλληλα με τις σπουδές του (διαβάστε εδώ), εξέφρασε την επιθυμία του να αναφέρει κάποια πράγματα στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ο.Α για την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Παρακάτω αναλυτικά η δήλωσή του:

“Τελειώνοντας μια πολύ ωραία διαδρομή και προσπάθεια στην ομάδα μου τον Π.Ο.Α και τον Κεραυνό, νιώθω την ανάγκη να αναφέρω με εκτίμηση και σεβασμό τα εξής:
Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ με επίσης μεγάλη εκτίμηση στον πρόεδρο κ. Γιώργο Λέλεκα και όλη την διοίκηση της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κ. Άρη Μαυρογιαννάκη για τις χρήσιμες συμβουλές και για το ενδιαφέρον του προς όλους μας. Ανέβασε ψηλά τον πήχη και παράλληλα την ποιότητα της ομάδας μας. Ευχαριστώ τους καλούς και άξιους συμπαίκτες μου για την πολύ καλή μας συνεργασία και τέλος τον πρώην προπονητή του ΠΟΑ Μανόλη Σκύβαλλο για τα θετικά του σχόλια.
Εύχομαι στην αθλητική οικογένεια του Π.Ο.Α καθώς και στον κόσμο της ομάδας, καλή ποδοσφαιρική σεζόν και καλές επιτυχίες!