29 Μαρτίου, 2024

Εθνική: Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με την Μάλτα

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, έχει να αντιμετωπίσει  εκτός έδρας τη Μάλτα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Επιπρόσθετα, ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ειδικά στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Γιακουμάκη και Παυλίδη, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής.

Η Εθνική της Ελλάδας βρίσκεται από χθες, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στη Βαλέτα και καλείται, παρά τις πολλές απουσίες, να δείξει το πρόσωπο που έδειξε στους αγώνες του Nations League. Η πιθανότερη ενδεκάδα της Εθνικής για απόψε είναι η εξής: Με διάταξη 4-2-3-1 και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Λάζαρος Ρότα, αριστερό ο Δημήτρης Γιαννούλης και οι Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας τα δύο στόπερ.

Οι δύο χαφ θα είναι ο Μανώλης Σιώπης με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, πιο μπροστά ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας και στις δυο πλευρές οι Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Πέλκας. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Από την πλευρά της, η Μάλτα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μπονέλο, Σ. Μποργκ, Πέπε, Τ. Μποργκ, Μ. Μπονγκ, Γκουλαουμιέρ, Ντεγκαμπριέλε, Καμενζούλι, Κρίστενσες, Σαταριάνο, Τεμά.

in.gr