3 Μαΐου, 2024

Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού με Μιχάι

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι του στα play off, με αποτέλεσμα να πάρει την νίκη με 0-1 από τον Ολυμπιακό και να του σπάσει το αήττητο σερί.

Σε ένα παιχνίδι που φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο και κατοχή στο Ολυμπιακό οχυρώνοντας την άμυνα του. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 14′ ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Ροντρίγκο έκανε τη σέντρα, με το σουτ του Μπίσεσβαρ να καταλήγει άουτ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Όταν στο 32′ ο Βαλμπουενά γέμισε από εκτέλεση φάουλ, πήρε την κεφαλιά ο Σεμέδο και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχοντας περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να μένουν πίσω.

Το χρυσό γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 90΄ με κεφαλιά του Μιχάι μετά από σέντρα του Ροντρίγκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (61′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (61′ Μπρούνο), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (77′ Χασάν).

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον (46′ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72′ Στοχ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (79′ Εσίτι), Τζόλης (79′ Λημνιός), Άκπομ (58′ Σβιντέρσκι).