29 Μαρτίου, 2024

Έλον Μασκ: Απειλεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία με το Twitter

Ο Έλον Μασκ απειλεί να τερματίσει τη συμφωνία του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Twitter, κατηγορώντας την εταιρεία ότι αρνείται να του δώσει πληροφορίες για τους λογαριασμούς spam bot της.

 Οι δικηγόροι του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tesla και της SpaceX απείλησαν με επιστολή τους προς το Twitter τη Δευτέρα, που η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριέλαβε σε μια κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η επιστολή αναφέρει ότι ο Μασκ έχει ζητήσει επανειλημμένα τις πληροφορίες από τις 9 Μαΐου, περίπου ένα μήνα μετά την προσφορά του να αγοράσει την εταιρεία, ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει πόσοι από τους 229 εκατομμύρια λογαριασμούς της εταιρείας είναι ψεύτικοι.

Οι δικηγόροι αναφέρουν στην επιστολή ότι το Twitter προσφέρθηκε μόνο να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τις μεθόδους δοκιμών της εταιρείας. Αλλά υποστηρίζουν ότι αυτό «ισοδυναμεί με άρνηση των αιτημάτων του κ. Μασκ». Ο Μασκ θέλει δεδομένα για να μπορεί να κάνει τη δική του επαλήθευση για τις χαλαρές μεθοδολογίες του Twitter, όπως λέει ο ίδιος.

madata.gr