28 Μαρτίου, 2024

Εκλογές 2023: Ποιοι προηγούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική

Μάχη γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ στο επίπεδο της σταυροδοσίας σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής, ενόψει των εκλογών

 Στο νότιο τομέα οι μετρήσεις δείχνουν οτι είναι μακράν πρώτος ο Νίκος Παππάς. Φαίνεται ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται ότι πρέπει να του συμπαρασταθεί. Αλλά η μεγάλη έκπληξη είναι οτι δεύτερη, μακράν των υπολοίπων, είναι η Ραλλία Χρηστίδου. Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό, μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story. Εκτιμάται οτι συσπειρώνει τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και επίσης κάνει συγκεντρώσεις των 30 ατόμων σε σπίτια, όπου μαθαίνουμε ότι πέρα από το καφεδάκι και τη συζήτηση, τραγουδάει κιόλας.

Μάχη και σφαγή γίνεται στο βόρειο τομέα, όπου προηγείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ακολουθεί ο Κώστας Ζαχαριάδης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Τέταρτη είναι η καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνά Λινού. Ακολουθούν ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Πάνος Σκουρλέτης. Το ζήτημα είναι ότι εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα εκλέξει τέσσερις έδρες… Άρα η μάχη έχει ουσία και αντικείμενο, όχι μόνο γόητρο και κύρος.

Στην Α’ Αθήνας η τετράδα δείχνει κλεισμένη. Ο Νάσος Ηλιόπουλος προηγείται του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Και ακολουθεί ο Νίκος Φίλης και τέταρτος ο Νίκος Βούτσης

Στον Δυτικό τομέα, προηγούνται οι κυρίες Αχτσιόγλου και Δούρου με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Τέλος, στην ανατολική Αττική θα γίνει ντέρμπι καθώς  πάει να ξεπεράσει τον Χρήστο Σπίρτζη, ο Γιώργος Καραμέρος.

ethnos.