3 Μαΐου, 2024

Δυο νέα στελέχη στην Ακαδημία του Άρη Ρεθύμνου

Δύο νέοι προπονητές προστίθενται στα νέα πρόσωπα που έφερε στο επιτελείο του ο Αντώνης Πλατής στις ακαδημίες,

Ο λόγος για τους Σήφη Μανωλούδη και Τάσος Τσουμάγκα, οι οποίοι θα αναλάβουν την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, των ακαδημιών.  

Ο νέος επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας Σήφης Μανωλούδης, με το πλούσιο βιογραφικό δήλωσε ενθουσιασμένος για τον ερχομό του σε ένα τόσο ιστορικό όπως ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ρεθύμνου:

«Έρχομαι σε ένα ιστορικό σωματείο του νομού μας, οι ακαδημίες του οποίου διακρίνονται για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, αρκετοί από τους οποίους απαρτίζουν την αντρική ομάδα του συλλόγου.

Η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας,  οι σταθερές ποδοσφαιρικές  βάσεις  σε συνδυασμό με την δημιουργία ασφαλών  συνθηκών για τους αθλητές,  αποτελούν τους πρωταρχικούς μας στόχους στην ακαδημία του ΑΡΗ».

Από την πλευρά του ο Τάσος Τσουμάγκας που εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας( με πλούσιες παραστάσεις όπως ΑΕΚ και ομάδες της Πορτογαλίας) θα έχει και ρόλο στις ακαδημίες ως προπονητής δήλωσε έτοιμος για την ευθύνη που του έδωσε η Διοίκηση.

Αναλυτικά δήλωσε:

« Η πρόταση της διοίκησης του Άρη να αναλάβω σαν προπονητής της Ακαδημίας με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί περιμένω καιρό κάτι τέτοιο.

Η πρόκληση και η ευθύνη είναι μεγάλη και θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω εις πέρας αυτό το απαιτητικό λειτούργημα. Είμαι προπονητής υποδομών στο ιστορικότερο σωματείο του Ρεθύμνου».