2 Μαΐου, 2024

Δυνατή μεταγραφή με Κοκκαλά στον Ρεθυμνιακό

Την απόκτηση του Αντώνη Κοκκαλά ανακοίνωσε ο Ρεθυμνιακός. Το νέο απόκτημα της ομάδας του Ρεθύμνου έχει εμπειρίες από την Superleague με την φανέλα του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνισθεί σε Λεβαδειακό και Επισκοπή.

Ξεκίνησε από τον γειτονικό και νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, Άρη Σούδας. Στην συνέχεια «μετακόμισε» στην ΠΑΕ Πλατανιάς και πήρε τις πρώτες του εμπειρίες από Εθνικές κατηγορίες, καθώς πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στην Super Leagueτο 2011. Α

πό το Μάλεμε θα αποχωρήσει τον Αύγουστο του 2018 και θα ανέβει στην Αθήνα και των Αήττητο Σπάτων. Σχεδόν ένα χρόνο μετά θα βρεθεί σχεδόν κεντρικά της Ελληνικής επικράτειας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό Λεβαδειακό. Τον Ιανουάριο του 2020 θα… τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της Επισκοπής που θα τον αποκτήσουν για το δυναμικό τους, με το οποίο κατέκτησαν και το περσινό πρωτάθλημα στον 8ο Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθυμνιακού:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟ. Ο γεννημένος την 16η Φεβρουαρίου 1992 έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Σούδας και έχει φορέσει την φανέλα του Αήττητου Σπάτων, του Λεβαδειακού και της Επισκοπής, με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ύψους 1.92μ γκολκίπερ έχει εμπειρίες από την Super League και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Αντώνης Κοκκαλάς : «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον ιστορικό Ρεθυμνιακό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως «κάτοικος» Σοχώρας, ο Αντώνης Κοκκαλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα βρεθεί ξανά ανάμεσα από συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα «δελφίνια» στην νέα τους προσπάθεια στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Ρεθυμνιακού και θα βρεθώ ανάμεσα σε συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στο πρόσφατο παρελθόν, όπως οι Χαλκιαδάκης, Μυρθιανός, αλλά και ο πιο νεαρός σε ηλικία Καλογεράκης. Στις μέρες μας όπου ο κοροναϊός αποτελεί το δυσάρεστο μέρος της καθημερινότητας μας, εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές πάνω από όλα να έχουν υγεία. Ο Ρεθυμνιακός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά και ένα κλίμα που σου δίνει την δυνατότητα να προσαρμοστείς γρήγορα και να προσφέρεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας στο φετινό δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω με τον καλύτερο μου εαυτό για την πραγματοποίηση τους».


*Στην φωτογραφία ο 28χρονος έμπειρος τερματοφύλακας με τον Πρόεδρο του Ρεθυμνιακού Κώστα Παπαδάκη.