30 Σεπτεμβρίου, 2023

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Εγγραφές στους βρεφικούς – παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Έως 6 Σεπτεμβρίου η εγγραφή στους βρεφικούς – παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας μέσω των voucher της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και τη χορήγηση voucher στους ωφελούμενους γονείς, μέσω του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην εναρμόνιση) περιόδου 2023-2024, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικών Δομών καλούν τους ωφελούμενους γονείς – κατόχους voucher που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους α) στους Παιδικούς Σταθμούς Καστελλίου, Βόννης β) στους Βρεφικούς Σταθμούς Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και γ) στο Κ.Δ.Α.Π. Αρκαλοχωρίου – που διαχειρίζεται και λειτουργεί η Κοινωφελής Επιχείρηση – όπως προσέλθουν από την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρες από 08:00-13:00 στους κατά τόπους προαναφερόμενους σταθμούς και για το ΚΔΑΠ από 14.00-19.00 στο 2Ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (1ος όροφος) προκειμένου να υποβάλλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και την καρτέλα με τα μόρια και να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση.
Η επιλογή θα γίνει βάσει της μοριοδότησης, που τους έχει δοθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., των Σταθμών που έχουν δηλώσει, των διαθέσιμων θέσεων που υπάρχουν ανά σταθμό και τον κανονισμό λειτουργίας των δομών. Σε περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων θα ακολουθήσει και νέα παραλαβή και αξιολόγηση voucher και στη συνέχεια θα γίνουν αιτήσεις με τροφεία για όσες θέσεις μείνουν κενές.