21 Ιουνίου, 2024

Δήμος Φαιστού: Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Ματθαίος Τσικνάκης

Στην παράταξή μας, "Τολμάμε Μαζί", συμπορεύεται και Ματθαίος Τσικνάκης από το Πετροκεφάλι.
Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο, γνωστό στην κοινωνία για την αυθεντική του αγάπη και φροντίδα για τον τόπο του. Έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κοινότητας συμμετέχοντας μέσα από πολλές δράσεις.

Η συμμετοχή του στα κοινά αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του για τη βελτίωση του περιβάλλον τους γύρω του.
Είναι παντρεμένος με την κυρία Χρυσούλα Τσικνάκη το γένος Σταματάκη, από το Πετροκεφάλι, και έχουν μαζί τρία παιδιά.
Ο κύριος Τσικνάκης γεννήθηκε στο Πετροκεφάλι αλλά έζησε για πολλά χρόνια στο Ηράκλειο καθώς ήταν εκπαιδευτικός. Δίδαξε μηχανολογία σε σχολεία του Ηρακλείου ως καθηγητής αλλά διετέλεσε και διευθυντής σχολικών μονάδων. Τα τελευταία χρόνια ήταν διευθυντής στο 2ο ΙΕΚ Ηρακλείου ενώ υπήρξε πρόεδρος του εξεταστικού κέντρου πιστοποίησης και κατάρτισης ΟΕΕΚ στην Περιφέρεια Κρήτης. Έχει χρόνια συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή για πολλά χρόνια στο δ.σ. της ένωσης των καθηγητών. Δραστήριο μέλος όμως και στα πολιτιστικά δρώμενα στο χωριό του. Ενεργό μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Πετροκεφαλίου για πολλά χρόνια και πρόεδρος για μια περίοδο. Την τελευταία τετραετία διατελεί Πρόεδρος στη δημοτική κοινότητα Πετροκεφαλίου.

Η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για την πραγματοποίηση όλων των στόχων

"Από τη θέση αυτή έχω προσπαθήσει μαζί με ολόκληρο το συμβούλιο να κάνω τη ζωή των δημοτών καλύτερη. Με τον Δήμαρχο, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και το συνδυασμό του Τολμάμε Μαζί, εντάχθηκα γιατί πιστεύω ότι η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για την πραγματοποίηση όλων των στόχων που έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν στην κοινότητα μας. Συμπορεύομαι μαζί του, γιατί μου έχει δώσει θετικά δείγματα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι άνθρωπος με ήθος, αξιόπιστος και πολύ σεβαστός. Ζητώ την ψήφο σας για να κάνουμε την κοινότητά μας καλύτερη. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω σκληρά για να το πετύχω αυτό.