8 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε στην Σαντορίνη ο ΠΟΑ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΟΑ με αντίπαλο τον ΑΣ. Σαντορίνη,  σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και τα πρώτα του λεπτά αναγνωριστικά. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μετά το 20λεπτο να δημιουργούν προϋποθέσεις, όμως όχι κάποια πολύ μεγάλη φάση μπροστά σε οποιαδήποτε εστία.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατότερα και αφού αρχικά απείλησαν με τον Μπουντόπουλο, σκόραραν με τον ίδιο παίκτη στο 59ο λεπτό για το 1-0.

Ο ΠΟΑ μετά το γκολ, κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις το κατάφερε όμως του έλειψαν οι ιδέες και το καθαρό μυαλό.

Στο 88ο λεπτό ανέβηκαν οι τόνοι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ο πάγκος του ΠΟΑ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για ένα σφύριγμα, με τον προπονητής της Σαντορίνης Νίκο Παντέλη, να κατευθύνεται προς τα εκεί και να μιλάει σε πολύ έντονο ύφος στον Αντώνη Ανδρουλάκη. Ωστόσο δεν έγινε κάτι παραπάνω με τους ψυχραιμότερους από τον πάγκο των γηπεδούχων να τονα απομακρύνουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Χατζηανδρέου, Αναστασιάδης, Πατινιώτης, Νάτος, Κερμενίδης, Σένκα, Τσιρούδης Γκελοσάνι, Ρουμπάκης Ε., Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν και οι: Βοργιάς, Μέμμος, Ρουμπάκης Ι., Μανιαδάκης,

Α.Σ. Σαντορίνης (Νίκος Παντέλης): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπιρμπίλι, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μπουντόπουλος, Κωστόπουλος, Περογαμβράκης, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Καράμπελας

Έπαιξαν και οι: Ντινιωτάκης, Ντούνης, Κοντόπουλος, Νικλητσιώτης, Φύτρος, Λαμπρόπουλος