2 Μαΐου, 2024

Δαμάστα: Την πρόθεση να αποχωρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές – Σε επαφές με ελεύθερους

Η ομάδα της Δαμάστας μέσο ανακοίνωσης κάνει γνωστό την πρόθεση τριών ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ θα ανακοινωθούν επισίμος μόλις ξεκαθαρίσει η διαδικασίας αποδέσμευση τους.

Επίσης, η Δαμάστα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση:

Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς, για δικούς του ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, έχουν εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα του ΑΟ Δαμάστας. Εφόσον υπάρξουν οριστικές αποχωρήσεις, θα δημοσιοποιηθούν από την επίσημη σελίδα της Δαμάστας, όταν τακτοποιηθούν λεπτομερώς όλα τα διαδικαστικά της αποδέσμευσής τους.
Μέχρι τότε και οι τρεις ποδοσφαιριστές ανήκουν στο επίσημο δυναμικό του ΑΟ Δαμάστας.
Παράλληλα η διοίκηση του ΑΟ Δαμάστας βρίσκεται από χτες, με την συνεργασία του τεχνικού διευθυντή και του προπονητικού επιτελείου σε αναζήτηση αξιόλογων ποδοσφαιριστών που θα συμπληρώσουν τα κενά που τυχόν δημιουργηθούν στην οριστική αποχώρηση των τριών συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.
Ήδη ο ΑΟ Δαμάστας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα προχωρήσει στις επόμενες προσθήκες χωρίς να υπάρχει πίεση χρόνου, έχοντας άλλωστε το περιθώριο ως τον Οκτώβριο που πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.