2 Μαΐου, 2024

Χορταστικό παιχνίδι στην Σοχώρα και ήττα για τον Αστέρα Ρεθύμνου

Χορταστικό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων που διεξήχθη σήμερα στην Σοχώρα.

Η Χανιώτικη ομάδα είχε περισσότερες δυνάμεις και λύσεις, κάνοντας αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο επικρατώντας με 3-4. Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε καλή εικόνα στο α’ ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-1, βγάζοντας αντίδραση μέσα σε 5’ λεπτά πετυχαίνοντας 2 γκολ, μετά από το τυχερό γκολ του Μπάτζιο (6’), με το οποίο άνοιξε το σκορ. Στο 9’ ο Βελονάκης πέτυχε το πρώτο ανεπίσημο γκολ του Αστέρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 12’ ο Ρότζεν κέρδισε πέναλτι από τον Παγιαλάκη και ο ίδιος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα γράφοντας το 2-1.

Στο 67’ ο Μπάτζιο ξαναχτύπησε και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 75’ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κερδίσει πέναλτι και ο Ψαράκης έγραψε το 2-3.

Στο 86’ ο Μπάτζιο έφτασε το χατ τρικ και με δεύτερη κεφαλιά έγραψε το 2-4, για να διαμορφώσει στο 89’ ο Βελονάκης το τελικό 3-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (34’ Παπαδάκης, 61’ Παλιεράκης), Παντελακάκης, Ψυχουντάκης (46’ Κασσέλας), Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Καψαλάκης (73’ Βερνάδος), Κλειδής (46’ Γερωνυμάκης), Ρότζεν, Τάκα (46’ Δημήτρη), Μπουρνέλης (46’ Πετρίδης), Βελονάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Γιώργος Τσομπάνογλου): Παγιαλάκης, Α. Γαλανάκης, Κ. Γαλανάκης, Καλαϊτζάκης, Καραμπινάκης, Ταταράκης, Βακαλουνάκης, Τσαπόσβιλι, Μπάτζιο, Ψαράκης, Πατρικάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Παπαδάκης, Γαλανίδης, Φαντριδάκης, Παπακαστρήσιος, Νταγκουνάκης, Κουκλάκης, Ζαχαράκης, Μαλαμάς, Ε. Τσίτσα, Α. Τσίτσα, Περράκης.