25 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιος είναι ο ρόλος του τέταρτου προσώπου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στη δικογραφία της υπόθεσης, υπάρχουν δύο πρόσωπα που έχουν κατηγορηθεί για φυσική αυτουργία, είναι τα δύο αδέρφια, ηλικίας 40 και 48 ετών, που κατηγορούνται ως οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ και έχουν προφυλακιστεί και ένα τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να μην είχε παλαιότερες ποινικές εμπλοκές και αφήνεται να εννοηθεί ότι βρισκόταν εντός του λευκού βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Όπως αποκάλυψε η Realnews υπάρχει και τέταρτο πρόσωπο στη δικογραφία, που είχε κατηγορηθεί το 2015 ως μέλος σπείρας εκβιαστών, ο αρχηγός της οποίας είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση το καλοκαίρι του 2020 και είχε σωθεί από θαύμα. 

Όπως μετέδωσε το Mega πρόκειται για έναν 53χρονο, ο οποίος δεν έχει προσδιοριστεί μέχρι στιγμής εάν είχε ρόλο στη φυσική ή στην ηθική αυτουργία.

Ο 53χρονος γνώριζε τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό, ενώ γνώριζε και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στους Αμπελόκηπους, απ’ όπου είχαν αγοράσει οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ τα κινητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας είχε αναφέρει ότι γνώριζε τον 53χρονο, ωστόσο η πλευρά του 53χρονου θα ισχυριστεί ότι εργαζόταν σε αυτό το κατάστημα και μάλιστα είχε φύγει λίγο χρονικό διάστημα προτού αγοραστούν τα κινητά τηλέφωνα των δραστών.
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον για τον 53χρονο είναι ότι λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο ιδιοκτήτης τους καταστήματος του έστειλε μήνυμα, ενώ στη συνέχεια του απάντησε με μήνυμα και ο 53χρονος.

Αναμένεται να διευκρινιστεί τι μηνύματα αντάλλαξαν ο ιδιοκτήτης και ο 53χρονος, αλλά και που βρισκόταν εκείνη τη χρονική στιγμή.

madata.gr