7 Μαΐου, 2024

Από Άρη σε Άρη για Ρεθυμνιακό

Από Άρη (Σούδας) σε Άρη (Ρεθύμνου) με μια παρένθεση που είχε όμως επίσημο χαρακτήρα.

Το 5ο φιλικό προετοιμασίας για τον Ρεθυμνιακό είναι γεγονός και σήμερα στις 17.00 φιλοξενείται από τους νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική «κιτρινόμαυρους» στα Μισίρια, σε ένα ακόμη τεστ χρήσιμων συμπερασμάτων για τον Γιώργο Λυρώνη.

Μία εβδομάδα μετά τον αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών με την Ασή Γωνιά (7-0) οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα υποδεχτούν στην 3η αγωνιστική της νέας σεζόν και μάλιστα στην πρώτη εμβόλιμη της επερχόμενης περιόδου.


Στην σημερινή συνάντηση ο 52χρονος τεχνικός έκτος του Χρήστου Μερτίρι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δεν θα έχει στην διάθεση του και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Νίκο Καλογεράκη που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Αντίθετα επέστρεψε μέσα στην εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς ο επίσης νεαρός αμυντικός Μανώλης Κοσκινάς, που αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα μεταβεί στο «γήπεδο της Εθνικής οδού» και θα απαρτίζεται από τους : Κοκκαλά, Νικηφόρο, Πρινιανάκη, Μυρθιανό, Γεωργούλη, Μπούσδρα, Δελήμπαση, Χαλκιαδάκη, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκη, Παπιομίτογλου, Σηφακάκη, Τουρνάκη, Κουδουνάκη, Δασκαλάκη, Φράγκο, Βρεττό, Κοσκινά και Καραγιώργη.