28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο περιστατικό: Κατσίκα άρχισε να ψέλνει σε εκκλησία μαζί με τη χορωδία

Μια κατσίκα έγινε το επίκεντρο της προσοχής σε καθεδρικό ναό της Βρετανίας.

Το μικρό ζώο άρχισε να… βελάζει στον ρυθμό του εκκλησιαστικού οργάνου που ακουγόταν εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα το τραγούδι της να γίνει viral στα social media.

Η 2χρονη κατσίκα, που ονομάζεται Πάμπλο, προκάλεσε γέλιο με το… τραγούδι του τόσο στους φροντιστές του Atwell Farm Park που είχαν πάει στον καθεδρικό ναό του Worcester για ευλογία όσο και στα μέλη της εκκλησιαστικής χορωδίας, μεταδίδει το BBC.

«Νομίζω ότι την ώρα που βέλαζε, άκουγε την ηχώ του χώρου και του άρεσε. Πρέπει να πέρασε πολύ ευχάριστα την ώρα του», δήλωσε ένα μέλος του προσωπικού της φάρμας που μένει ο Πάμπλο.

Το βίντεο της κατσίκας να «τραγουδάει» μέσα στον καθεδρικό ναό του Worcester, πλάι στους δύο φίλους του, τα αλπάκα Μίντστερλ και Μπάρναμπι, δημοσιεύθηκε στα social media της ίδιας της εκκλησίας και ήδη μετράει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες likes.

Viral το βίντεο
Ένα από τα μέλη του προσωπικού της φάρμας είπε ότι η εκκλησία τους ζήτησε να φέρουν μαζί τους μερικά ζώα στη λειτουργία για να τα ευλογήσουν, καθώς η εγκατάσταση φροντίδας των ζώων είναι γνωστή στην περιοχή.

 

«Έτσι, διαλέξαμε τα καλύτερα ζώα μας – αυτά που μπορούσαν να περπατήσουν μέχρι εκεί και να έχουν ήρεμη συμπεριφορά – και τελικά βέλαζε όλη την ώρα και τραγούδησε τόσο έντονα», είπε ο Όλιβερ και μεταδίδει το BBC.

«Ήταν σαν μια από αυτές τις άβολες στιγμές, που μπορεί κάποιος να γελάσει σε μια κηδεία. Αν δείτε το βίντεο, η χορωδία αλλά και τα μέλη του προσωπικού της εκκλησίας κοιτούν εμάς και εμείς δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας», προσθέτει.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Πάμπλο έφεραν μεγάλη δημοσιότητα στη φάρμα, με πολύ κόσμο να την επισκέπτεται μόνο και μόνο για να δει τη λαλίστατη και συμπαθέστατη κατσίκα.

«Πολύς κόσμος ερχόταν στη φάρμα και μας ρώταγε πού είναι ο Πάμπλο», είπε το μέλος του προσωπικού και τόνισε, χαριτολογώντας, ότι «είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος πολυλογάς» από τα υπόλοιπα ζώα της φάρμας.

madata.gr