3 Μαΐου, 2024

Απέναντι σε ένα καλό ΟΦΗ, ο Μιχαηλίδης έσωσε την παρτίδα

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 2-2, για την 6η αγωνιστική των play off.

Οι φιλοεξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5΄ ο Μπίσεσβαρ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια ο ΟΦΗ ήταν σαφώς καλύτερος, Στο 18΄ ο Νέιρα ισοφάρισε το παιχνίδι με πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Μετά την ισοφάριση οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 44΄ o Φιγκεϊρέδο, σε μια πολύ ωραία συνεργασία των παικτών του ΟΦΗ, ο Βαζ άφησε στον Μπράουν, ο οποίος την γύρισε για τον Φιγκεϊρέδο που μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έμεινε γρήγορα με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κουτρουμπή, η αποβολή έδωσε μέτρα στον ”Δικέφαλο του Βορρά”, που προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Ουάιλι κυρίως με γεμίσματα.

Η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 77΄, με καταπληκτική εκτέλεση του Μιχαηλίδη, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα στην καριέρα του στην Superleague.

Στο 81΄ ήρθε η αριθμητική ισορροπία για τις δυο ομάδες, με τον Εσίτι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ λίγο έλειψε στις καθυστερήσει να βάλει το χρυσό γκολ που θα του έδινε την νίκη, με τον Νέιρα να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και τον Πασχαλάκη να κάνει μια καταπληκτική απόκρουσει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Γουόλι, Μπράουν, Μαρινάκης (90’ Νάστος), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Βαζ (60’ Βίκτορ), Μεγιάδο, Στάικος (77’ Σακόρ), Νέιρα, Φιγκεϊρέδο (89’ Μάνος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (46’ Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46’ Εσίτι), Λημνιός (63’ Ακπόμ), Μπίσεσβαρ (63’ Μάτος), Στοχ (61’ Τζόλης), Σβιντέρσκι.