2 Μαΐου, 2024

Απέκτησε Παγωνάκη ο Πόρος

Ο Πόρος συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παγωνάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού Γιώργου Παγωνάκη. Ο νεαρός Χανιώτης που παίζει ως μικρός στο πρωτάθλημα πέρασε εδώ και αρκετές ημέρες από το μικροσκόπιο του Βασίλη Κρασανάκη ο οποίος άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτησή του. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο που μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως στόπερ στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε τα καλύτερα, πρώτα απ’ όλα υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, αρπάζοντας την ευκαιρία με σκληρή δουλειά και προσπάθεια”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Παγωνάκης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 2000 στα Χανιά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στις Ακαδημίες του Πλατανιά Χανίων και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ15 του συλλόγου με την οποία έπαιξε στo αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Ο ίδιος είναι γέννημα-θρέμμα του Πλατανιά, του οποίου ήταν μέλος στα τμήματα υποδομής για μια 10ετια (από 6 έως 16 ετών). Ακολούθησαν οι Άμιλλα Μοδίου Γερανίου (ομάδα του χωριού του, τρία χρόνια, τοπικό Χανίων) για να μετακομίσει στη συνέχεια στο Ηράκλειο λόγω σπουδών, φορώντας πέρυσι για ένα χρόνο τη φανέλα του Δία (Α2 ΕΠΣΗ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος ήταν μέλος των Μικτών ομάδων Χανίων και μέχρι πέρυσι ήταν συμπαίκτης σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε με τον αδερφό του Λευτέρη με τον οποίο τη νέα περίοδο θα τεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στη Γ’ Εθνικη καθώς ο Λευτέρης θα φοράει την καινούργια σεζόν τη φανέλα της Δαμάστας.