29 Μαρτίου, 2024

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Την Κυριακή να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη της κάλπης

Την ιδιαίτερη πατρίδα το Ηράκλειο Κρήτης, επέλεξε για να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

«Εδώ από το Ηράκλειο δίνουμε μήνυμα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. 21 Μαΐου ανατέλλει ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη της κάλπης» επεσήμανε από την ιδιαίτερη πατρίδα του ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την τελευταία του ομιλία λίγο πριν τις εκλογές.

«Η νέα εποχή μας βρίσκει ενωμένους πιο πολύ από ποτέ και όσο κι αν μας χτυπα΄νε εμείς θα δυναμώνουμε γιατί έχουμε πάρει τα μαθήματά μας και έχουμε στόχο την ανατροπή των συσχετισμών και τη σύγκρουση με τα κατεστημένα.», ανέφερε σχετικά και τόνισε πως «δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ δεκανίκι κ. Μητσοτάκη αλλά ΠΑΣΟΚ ισχυρό αλλά για να στείλει στο σπίτι σας και εσάς αλλά και τον κ. Τσίπρα».

«Σ’ αυτήν την πλατεία το 1985 άκουσα για πρώτη φορά τον ιδρυτή μας, Ανδρέα Παπανδρέου ως παιδί. Εδώ το 1993 άκουσα τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά» και συνέχισε λέγοντα ότι «σ’ αυτήν την πλατεία έρχομαι και σας ευχαριστώ γιατί σηκώνεται ξανά περήφανα την σημαία του ΠΑΣΟΚ, τον ήλιο της αισιοδοξίας, τον ήλιο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής μας αξιοπρέπειας».

«Εδώ από το Ηράκλειο θέλω να πω στους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας της ιστορικής παρακαταθήκης της δημοκρατικής παράταξης.

Τι κάνουν αυτοί που θέλουν να καπηλευτούν την ιστορική και κοινωνική παρακαταθήκη του Κόμματος που ίδρυσε ο Ελ. Βενιζέλος και επανίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Έχουν θράσος να πιάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου», ενώ συνδύασε το θέμα και με τους ψήφους της Χρυσής Αυγής:«Ας πάρουμε το παράδειγμα του Νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής. Τι έκαναν για την Χρυσή Αυγή; Ο ένας κοίταζε τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μητσοτάκης. Όσο η Χρυσή Αυγή ήταν κάτω από 3% ήταν χρήσιμη για την αυτοδυναμία του και άφηνε τον Κασιδιάρη να προετοιμάζεται από τη φυλακή.

Τι έκανε ο κ. Τσίπρας γι ατη Χρυσή Αυγή. Ο αδίστακτος κ. Τσίπρας προχθές κάλεσε να τον ψηφίσουν οι παραστρατημένοι ψηφοφόροι της Χ.Α. Ξέρετε, αυτός εδώ ο τόπος είχε πάντα ένα αίσθημα πατριωτικό γι’ αυτό δεν φύτρωσε ποτέ η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη. Από αυτόν τον περήφανο τόπο στέλνουμε ένα μήνυμα στον κ. Τσίπρα. Ότι, όταν προσκαλεί τα περιτρίμματα των απολογητών της Χούντας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. . Ο Παπανδρέου ουδέποτε θα ζητούσε να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ τα περιτρίμματα της Χούντας, δεν θα έλεγε ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Καλώ κάθε αριστερό να έρθει στην παράταξή μας, στο πραγματικό του σπίτι».

«Ποιος σεβάστηκε τη δικαιοσύνη. Ο κ Τσίπρας αθωώθηκε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έλεγε πως καλά λειτουργεί η δικαιοσύνη. Όταν έγινε το αντίθετο, με τον κολλητό του βγήκε απέναντι από τη δικαιοσύνη.

Μητσοτάκης εγώ είμαι θύμα υποκλοπών και εκείνος καλύπτει τον ανιψιό του. Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε;

Να πάμε στην τραγωδία των Τεμπών; Υπήρχε πόρισμα που έλεγε ποιοι ευθύνονται από το 2014 έως και σήμερα. Τι έγινε αυτό το πόρισμα. Ο υπουργός κ. Καραμανλής το κλείδωσε στο συρτάρι του και αυτός είναι σήμερα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Γιατί έχει σταματήσει να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό το πόρισμα; Γιατί αποκαλύπτει και τις δικές του ευθύνες με τις επτά παρατάσεις στο έργο.

Εμείς σεβόμαστε τη δικαιοσύνη, τον άνθρωπο και έχουμε όραμα η Ελλάδα να γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα και όχι το κράτος μας να είναι εργαλείο εξουσίας στον εκάστοτε ένοικο του Μαξίμου», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο πραγματικά χρυσός χορηγός του κ. Μητσοτάκης. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι χορηγός είναι ο κ. Βαρουφάκης για τα σχέδια Δήμητρα γιατί τρομοκρατεί το κέντρο. Και ρωτώ εγώ, αυτός που λέει για Πρέσπες του Αιγαίου, ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα δεν τρομοκρατεί το κέντρο. Όταν ο κ. Κατρούγκαλος αποκαλύπτει ότι ξανάρχεται το χτύπημα της μεσαίας τάξης ποιον βοηθάνε τον λαό ή τη ΝΔ;».

ypopsifioi.tv

ypopsifioi.tv