3 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε με τον Ρεθυμνιακό ο Μπούσδρας

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μπούσδρα ανακοίνωσε ο Ρεθυμνιακός.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα του Ρεθύμνου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των ”δελφινιών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΟΠΕΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΣΔΡΑΣ

Με τον «πύργο» του στην… «σκακιέρα»

Με τον «πύργο» του στην… «σκακιέρα» του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον 8ο Κρητικό όμιλο θα παραταχθεί και την ερχόμενη σεζον ο Ρεθυμνιακός μας. Ο Βασίλης Μπούσδρας από τους «αρχιπιστούς» της ομάδας μας σε συμμετοχές, στην επιστροφή της στα Εθνικά πρωταθλήματα θα βρίσκεται με το 1,90 μπόι που τον ξεχωρίζει, ξανά στο κέντρο της αμυντικής διάταξης των «δελφινιών», μετά και την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους ανθρώπου της διοίκησης της ομάδας μας. Ο 24χρονος έμπειρος Καρδιτσιώτης στόπερ που μετράει ήδη από την περσινή χρονιά έναν τίτλο στο Ρέθυμνο καθώς σήκωσε με τους υπόλοιπους «κυανόλευκους» το πιο πρόσφατο Super Cup κόντρα στην Επισκοπή, είχε συνολικά 1600 λεπτά συμμετοχής στους 18 αγώνες που έλαβε μέρος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ερασιτεχνών, όντας από τους λίγους που ολοκλήρωσαν όλους τους αγώνες τους οποίους ξεκίνησαν.
Εξαίρεση ο αγώνας της 19ης Ιανουαρίου στο γήπεδο της Ελιάς του Ηρακλείου, και η άδικη αποβολή του στον αγώνα με τον Πόρο (1-0) στο 48’. Αν και η θέση του δεν το απαιτεί εκείνος πέτυχε και δύο τέρματα στην πρώτη του χρονιά στην Σοχώρα, στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών με το Αρκάδι Αγγελιανών (8-0) στο 41’, αλλά και στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Αγίου Νικολάου (3-1) στο 81’. Όλοι αυτοί οι αριθμοί αλλά και η γενικότερη αγωνιστική του εικόνα κατά την διάρκεια της χρονιά ήταν αρκετοί για να ωθήσουν τους υπεύθυνους του Ρεθυμνιακού μας σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που θα τον διατηρήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο του Περιφερειακού.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΟΥΣΔΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Αναγνωρίζοντας το ήθος, την αγωνιστική εικόνα, αλλά και την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της περιόδου, πραγματοποιήσαμε όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε ο έμπειρος στόπερ να βρίσκεται και την νέα χρονιά στο κέντρο της άμυνας μας. Ευχόμαστε στον Βασίλη Μπούσδρα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, όντας πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».