8 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Λιναρδάκη ο Ρεθυμνιακός

Την απόκτηση του Εμμανουήλ Λιναρδάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Ρεθυμνιακού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποτελεί την 10η φετινή μεταγραφή του Ρεθυμνιακού και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου και σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε στη Κορωνίδα Χανίων. Από εκεί πήρε την απόφαση και επέστρεψε ξανά στο Ρέθυμνο για να βρεθεί στην ομάδα του Ρεθυμνιακού έτοιμος να αποκομίσει εμπειρίες και στιγμές από το νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ο γεννημένος την 6 Ιουνίου 2003 τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου και έχει φορέσει την φανέλα της Κορωνίδας Χανίων. Η συνέπεια το ταλέντο, αλλά καθημερινή προσπάθεια του με στόχο την βελτίωση του, μας οδήγησαν στην απόφαση να αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ρεθυμνιακού. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο».

Μανώλης Λιναρδάκης : «Όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια».

Μπορεί να αποτελεί από τους νεώτερους σε ηλικία μετέχοντες στην προσπάθεια του Ρεθυμνιακού για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Γ’ Εθνική, όμως ο Μανώλης Λιναρδάκης γνωρίζει καλά την ευθύνη που χρειάζεται η προσπάθεια αυτή για την επίτευξη των στόχων. Ο νεαρός τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» τόνισε χαρακτηριστικά «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ρεθυμνιακκού που μου έδωσαν την δυνατότητα να μετέχω στην προσπάθεια της ομάδας ξανά στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Γνωρίζω ότι βρίσκομαι δίπλα σε παίκτες που έχουν ήδη την εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ γρήγορα στις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις της. Με το κλίμα να με βοηθάει σημαντικά θα προσπαθήσω να δώσω όταν χρειαστεί το καλύτερο εαυτό μου. Γιατί σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί. Με τον ίδιο στόχο. Και με τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Λυρώνη είμαι σίγουρος ότι θα τον πετύχουμε».