4 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Ανωμεριανάκη ο Ρεθυμνιακός

O Ρεθυμνιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, Νικόλαου Ανωμεριανάκης.

Ο Ανωμεριανάκης γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του ΑΓΟΔΑ Παναρκαδικού ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου.

Τα τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά, όπου αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από τις Κ15, Κ17 και Κ19.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα ΑΝΩΜΕΡΙΑΝΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο γεννημένος στις 23 Απριλίου 2003 νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα – θρέμμα του Ρεθύμνου καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του ΑΓΟΔΑ Παναρκαδικού, ενώ στην συνέχεια εντάχθηκε στην σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου. Η συνεχής βελτίωση και ανοδική πορεία τον οδήγησε στην ΠΑΕ Πλατανιά Χανιών όπου αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από τις Κ15, Κ17 και Κ19 της ιστορικής ομάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Νίκος Ανωμεριανάκης : «Ιδανική για κάθε ποδοσφαιριστή η υποδοχή στην νέα ομάδα μου»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Ρεθυμνιακού. Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να έχουμε με αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω από όλα που θα συνοδευτεί από την καρποφορία της προσπάθειας μας με την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Πραγματικά δεν περίμενα την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι νέοι συμπαίκτες μου αρκετούς από τους οποίους γνωρίζω από το πρόσφατο παρελθόν. Είναι η ιδανική για κάθε ποδοσφαιριστή και η σημαντικότερη για να εγκλιματιστεί γρήγορα στο νέο περιβάλλον του. Ευχαριστώ τους ανθρώπους τις διοίκησης του Ρεθυμνιακού, τον προπονητή Γιώργο Λυρώνη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Κερεντζή, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε».

Το παλμαρέ του ταλαντούχου Νίκου Ανωμεριανάκη

2009 – 2011 : ΑΓΟΔΑ Παναρκαδικός (τμήματα υποδομής)

2011 – 2016 : Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου

2016 – 2017 : Κ15 ΠΑΕ Πλατανιάς (Super League)

2017 – 2019 : Κ17 ΠΑΕ Πλατανιάς (Super League – Football League)2019 – 2020 : Κ19 ΠΑΕ Πλατανιάς (Super League 2 )