20 Απριλίου, 2024

ΑΟΑΝ: Μπήκαν γερές βάσεις για την Ακαδημία μας

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει επιτυχημένη την φετινή σεζόν, εξέδωσε ο ΑΟΑΝ, στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου φυσικά δεν παρέλειψε να εξυμνήσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας και των θυγατρικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ποδοσφαιρική σεζόν η οποία ολοκληρώνεται, μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένη για το σωματείο μας. Αρχικά, για την παρουσίας της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο μας, την πορεία της θυγατρικής μας ομάδας των Ελπίδων στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λασιθίου, αλλά ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαμόγελα έφερε σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα, η δουλειά που έγινε στην ακαδημία μας.
Από την πρώτη στιγμή ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνοντας τις τύχες του ΑΟΑΝ, κάναμε γνωστό ότι μεγάλο βάρος θα δοθεί στις υποδομές, προκειμένου να μπουν γερές βάσεις στις οποίες θα στηρίζεται η ομάδα και αυτός είναι ο βασικός στόχος και όραμα για το μέλλον. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομάδα μας να στελεχώνεται από δικούς τα γηγενείς ποδοσφαιριστές, το οποίο και θα της επιτρέψει να μπορεί να σχεδιάζει με διαφορετικά δεδομένα τις ποδοσφαιρικές περιόδους που θα ακολουθήσουν και κάπως έτσι κινηθήκαμε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό να γίνει από φέτος, με το δυναμικό μας να αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από παιδιά της περιοχής του Μεραμπέλου τα οποία είχαν «κυανόλευκο» παρελθόν και ευχής έργον θα είναι τα επόμενα χρόνια να είναι παιδιά που θα προέρχονται και από την ακαδημία μας.
Σαν διοίκηση ήμασταν διαρκώς σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους προπονητές της ακαδημίας μας προκειμένου να λύνεται άμεσα το οποιοδήποτε πρόβλημα. Υπήρξε βελτίωση των εγκαταστάσεων που φιλοξενούσαν τις υποχρεώσεις των παιδιών στο γήπεδο της Αμμούδας, όσο μας το επέτρεπαν και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις που είχαμε για το σωματείο, ενώ πολύ σημαντικό ήταν η παρουσία γιατρού και η γραμματειακή υποστήριξη. Υπήρξαν συμμετοχές σε τουρνουά και παιδικά πρωταθλήματα σε Λασίθι και Ηράκλειο, αλλά και στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, τα οποία βοήθησαν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και τη βελτίωση των μικρών αθλητών,όπως και στην έναρξη της χρόνιας το σεμινάριο για τους γονείς και των τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών τους με ομιλίες των προπονητών αλλά και ειδικών στο χώρο .
Το εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο που με πολύ προσοχή επιλέξαμε, με έμπειρους, αλλά και νέους φιλόδοξους προπονητές αποτελούμενο από τους Δημήτρη Γρηγοράκη, Νίκο Τσώτσο, Γιώργο Σταυρακάκη, Βασίλη Μπέρκοβιτς και Νίκο Ψαθάκη, έφερε εις πέρας το έργο του όπως ακριβώς όλοι μας επιθυμούσαμε και η καλή δουλειά που έγινε από την πρώτη κιόλας χρονιάς θα βοηθήσει στο να υπάρξουν και να φανούν σύντομα τα ανάλογα αποτελέσματα.
Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία μας να ήταν ότι εκτός από τους μικρούς αθλητές και οι γονείς που μας επέλεξαν για να μάθουν τα παιδιά τους σωστά τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, ήρθαν κοντά στον ΑΟΑΝ και κρατάμε την παρουσία τους μαζί με τα παιδιά στην κερκίδα των εντός έδρας αγώνων της μεγάλης ομάδας στη Γ’ εθνική, δείχνοντας πως δεν μεγαλώνει το σωματείο, αλλά μεγαλώνει η οικογένεια του ΑΟΑΝ.