4 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/12 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Μέχρι νωρίς το απόγευμα η Σελήνη κοντά στον Δία φέρνει αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας για μια κατάσταση που μας ενδιαφέρει στο παρόν. Περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων θα προσθέσει μια νοσταλγική νότα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθούν οι πλανητικές επιρροές σήμερα. Μέχρι το απόγευμα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να επεκτείνει την κοινωνικότητά σας.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό θέμα θα μπορούσε να προχωρήσει σήμερα ή κάτι που χρειάζεται έξωθεν βοήθεια για να αναπτυχθεί. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και δώστε την δυναμική σας με πάθος.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Ειδικά μέχρι το απόγευμα οι πλανητικές δυναμικές είναι υποστηρικτικές για οτιδήποτε έχει περιθώρια επέκτασης. Από το απόγευμα και μετά ξεκουράστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Για τους Καρκίνους, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απέναντί σας, ενεργοποιεί την σύνδεσή σας με τις προσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Τα όρια και το πλαίσιο θα σας βοηθήσουν να πορευτείτε σωστά και δίκαια προς έναν κοινό στόχο.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη με τον Δία απέναντί σας, επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Η διατήρηση της ελευθερίας αφορά και εσάς και τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας σεβόμενοι τις επιθυμίες σας αμφότεροι.

Για τους Παρθένους, μια καθημερινή κατάσταση σήμερα μπορεί να βοηθηθεί από εξωτερικούς παράγοντες εκτός της δικής σας δυναμικής. Από το απόγευμα και μετά αφιερωθείτε σε κάτι που σας χαλαρώνει και σας ισορροπεί.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δράσετε προς μια κατεύθυνση η οποία εκτός από οφέλη θα σας δώσει και προσωπική χαρά. Είναι σημαντικό για την ψυχική σας υγεία και ισορροπία.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να πάρετε χαρά για μια προσωπική υπόθεση στην οποία έχετε δουλέψει σκληρά. Ανεξάρτητα την στήριξη από το εξωτερικό περιβάλλον είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε το δικό σας μερίδιο και συμμετοχή στην ανάπτυξή και μέχρι τώρα πορεία της.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να ανακαλύψετε νέους τρόπους να επιτύχετε κάτι που θέλετε και ο άλλος είναι να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία με κάποιον τρόπο μπορεί να στηρίξουν κάτι που θέλετε να ολοκληρώσετε.

Για τους Αιγόκερους, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας αυτές τις ημέρες ανεβάζει την ενέργεια στα ύψη αλλά θα πρέπει να προσέξετε οικονομικά θέματα. Είναι γεγονός πως μπορείτε να λειτουργήσετε με σύνεση αλλά στον συγκεκριμένο τομέα χρειάζεται προσοχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα σας δίνει την εύνοια να κάνετε πράγματα για εσάς και μόνο για εσάς. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και αναλωθείτε δεξιά και αριστερά σε πράγματα τα οποία η ρουτίνα σας βάζει στην διαδικασία.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα από το απόγευμα και μετά. Η επαφή με τα συναισθήματά σας και ότι σας χαλαρώνει θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε περισσότερο ευχάριστα με το περιβάλλον γύρω σας.

astroguide.gr