26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη μαζί με τον Πλούτωνα σήμερα και η σχέση του Άρη με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν έντονη δυναμική η οποία χρειάζεται να εκτονωθεί με δημιουργικό τρόπο διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο αψηφώντας οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός και να κάνετε καλό προγραμματισμό ώστε να μην βρεθείτε σε διλλήματα.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις οι οποίες έχουν μια δομή και ενήλικο στόχο είναι σίγουρο πως μπορούν να προχωρήσουν δημιουργικά χωρίς προβλήματα. Διαφορετικά ενδέχεται σήμερα να υπάρξουν εντάσεις.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε κατά βούληση ανεξάρτητα τί επιθυμούν οι γύρω. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει, σας γεμίζει και σας ευχαριστεί παρά να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας χωρίς να πάρετε προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα όπως και αν αποφασίσετε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας είναι σημαντικό να πάρετε ικανοποίηση. Οι υποχρεώσεις τρέχουν αλλά θα πρέπει να υπάρξει με κάποιον τρόπο και χρόνος για να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά.

Για τους Λέοντες, δύσκολη ημέρα η σημερινή για πράγματα τα οποία θέλουν συνεργασία, ηρεμία και υπομονή. Γιαυτό προσανατολιστείτε προς κατευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα και με τους δικούς σας χρόνους.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά αρκεί να το θέλετε και εσείς αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνετε ενήλικες υποχωρήσεις όπου βλέπετε πως το όφελος είναι και για τις δύο πλευρές.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας αρνητικά. Δώστε την ενέργειά σας σε πράγματα τα οποία είναι δοκιμασμένα και αντικειμενικά μπορούν να προχωρήσουν σε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης με τον Ερμή στο ζώδιο σας, ο Ουρανός απέναντι και η Σελήνη με τον Πλούτωνα να περνά από κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας δίνει μεγάλη δυναμική. Η διαχείριση της εξαρτάται από εσάς και την διάθεση που έχετε. Ωστόσο, οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε, καλό θα είναι να έχετε οργανωθεί καλά και να δράσετε ευέλικτα όπου θα είναι χρήσιμο.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται ψυχικές φορτίσεις να σας κρατήσουν πίσω σχετικά με μια κατάσταση. Καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά πριν προβείτε σε εξωτερικές δράσεις.

Για τους Αιγόκερους, η πλανητική δυναμική σήμερα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει την δυναμική να προχωρήσει. Χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας πόσο σημαντικό είναι ο τρόπος που μεταφέρετε τα μηνύματά σας ή τις αποφάσεις σας.

Για τους Υδροχόους, μπορεί κάποια πράγματα να σας ενοχλήσουν σήμερα και να θελήσετε να προβείτε σε άμεσες αλλαγές. Είναι καλή κίνηση, αρκεί να είστε κατάλληλα προετοιμασμένη/ος και να έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.

Για τους Ιχθύες,
σήμερα έρχονται ιδέες και λύσεις για κάτι που έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα. Παρόλο τις εντάσεις ή τις δυσκολίες καλό θα είναι να μείνετε προσανατολισμένη/ος στο στόχο σας χωρίς αποσπάσεις.

astroguide.gr