7 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη ακόμη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού κινητοποιεί έντονα το μήνυμα της Νέας Σελήνης και την ενέργεια του πλανήτη Ουρανού απέναντι δίνοντας την αίσθηση της επείγουσας ανάγκης για άμεσες αλλαγές. Η αναθεώρηση σε τομείς που δεν μας δίνουν την σταθερότητα την οποία θέλουμε να νιώσουμε και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων ώστε να περάσουμε στο επόμενο βήμα είναι τα κύρια συστατικά για τις επόμενες 15 ημέρες που αρχίζουν επίσημα οι Εκλείψεις. Σήμερα η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά ο Ερμής στην τελευταία μοίρα του Ζυγού μας βάζει στην διαδικασία σκέψεων σχετικά με τα παραπάνω αλλά μην απογοητευτείτε αν δεν μπορέσετε να κάνετε τις δράσεις που απαιτούνται. Από αύριο η δυναμική αλλάζει και οι σκέψεις θα είναι ξεκάθαρες. Σήμερα προσπαθήστε απλά να τις ταξινομήσετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, εκκρεμότητες σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους σε προσωπικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο είναι στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες και έχετε ακόμη λίγο καιρό να τις τακτοποιήσετε ώστε να νιώσετε περισσότερο ανεξάρτητη/ος. Η ανάγκη και η δυναμική να κάνετε το επόμενο βήμα είναι έντονη και νιώθετε και εσείς πως πρέπει να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση άμεσα.

Για τους Ταύρους, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία χρειάζεται αλλαγή. Αυτή η αλλαγή έρχεται είτε μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα είτε από την δική σας αλλαγή στάσης. Ο δρόμος προς την αυτονομία είναι αυτός που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να πάρετε πραγματική ικανοποίηση.

Για τους Διδύμους, το τελευταίο διάστημα σας δόθηκαν πολλές πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φέρετε κάτι που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Μπορείτε σιγά σιγά να το οργανώνετε βάζοντας χρονοδιαγράμματα και σκεπτόμενη/ος τον τρόπο δράσης σας. Από αύριο και μετά το πεδίο είναι ελεύθερο. Σήμερα δείτε τις τελικές λεπτομέρειες και εκκρεμότητες.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας το απαραίτητο σθένος μέσα από συνεργασίες να φέρετε αυτό που ζητάτε στο σήμερα της ζωής σας αλλά ο Ερμής στην τελευταία μοίρα του ζωδίου δεν διευκολύνει τις δράσεις σας. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο που η δυναμική θα είναι περισσότερο ευνοϊκή.

Για τους Λέοντες, η καθημερινότητά σας αλλάζει σιγά σιγά ενεργειακά αλλά θα το δείτε έμπρακτα από αύριο και μετά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας δώσει την δύναμη και τις ευκαιρίες που περιμένετε αλλά σήμερα σταθείτε στις λεπτομέρειες χωρίς πολλές συζητήσεις και πολλά λόγια.

Για τους Παρθένους, μετά το μεσημέρι η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ανάσα σε θέματα που σας ενδιαφέρουν αλλά γενικότερα σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλές δράσεις. Είτε επειδή η συνεννόηση θα είναι δύσκολη είτε γιατί δεν νιώθετε ακόμη έτοιμη/ος θα είναι καλύτερα να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας από αύριο και μετά.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής αφήνει το ζώδιο σας μετά από πολλούς μήνες παραμονής του σε αυτό, δίνοντάς σας μέσα από αναθεωρήσεις, νέες ιδέες για το πώς χρειάζεται να κινηθείτε από δω και πέρα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας δώσει και την δυναμική για να δράσετε, ωστόσο καλύτερα να κινηθείτε από αύριο και μετά ώστε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τους Σκορπιούς, ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και την πορεία σας αυτό το διάστημα και είναι σίγουρο πως από αύριο και μετά, που θα μπει και ο Ερμής στο ζώδιο σας, κανείς και τίποτα δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσετε με σταθερότητα, υπομονή και κυρίως να κρατήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας για εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Τοξότες, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα να σας βάζουν σε σκέψεις αλλά σιγά σιγά θα ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω και μέσα σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε εσείς σήμερα είναι να εστιάσετε σε ότι πραγματικά για εσάς είναι πολύτιμο και για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε από αύριο και μετά.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από το μεσημέρι και μετά θα αλλάξει πολλά σχετικά με την εικόνα και προβολή σας καθώς και την δυναμική της δράσης σας προς την επίτευξη του στόχου σας. Ωστόσο, σήμερα, κινηθείτε με προσοχή και μην μεταφέρετε τα μηνύματά σας σε άλλους ανθρώπους, ειδικά αν αφορά ένα επαγγελματικό θέμα.

Για τους Υδροχόους,
τα πράγματα αλλάζουν αλλά το σημαντικότερο είναι πως η ψυχική σας διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό σημαίνει πως με μεγαλύτερη σταθερότητα και χαρά μπορείτε να προχωρήσετε τα βήματα που θέλετε αρκεί να έχετε ως δεδομένο πως οι αλλαγές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκή για εσάς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και η θέση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από αύριο και μετά. Σήμερα, εστιάστε στις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε άμεσα, με την έννοια πως κάποια πράγματα έχουν μείνει πίσω και αν δεν τακτοποιηθούν δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε την πορεία σας με επιτυχία.

astroguide.gr