25 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/05 ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Λίγο μετά την Νέα Σελήνη, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων μας βοηθά να βιώσουμε ή έστω να αντιληφθούμε τα μηνύματά της και να επιλέξουμε τον κατάλληλο σπόρο που θα ευδοκιμήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Η θετική της σχέση με τον Κρόνο θα λειτουργήσει βοηθητικά σε αυτή την διαδικασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και συζητήσεις με συγγενείς ή φίλους μπορεί να φέρουν καινούργια δεδομένα στην επιφάνεια προς μελέτη. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να προσπαθήσετε να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, πριν το κάνετε.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα που μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες. Θα χρειαστεί να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα που σχετίζονται με αξίες, παλαιωμένες πεποιθήσεις, οικονομικά και να είστε γενικότερα ιδιαίτερα προσεκτική//ός στις κινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ιδιαίτερα ενεργή και σήμερα, με την έννοια πως έρχονται πληροφορίες οι οποίες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες για την πορεία θεμάτων που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, χρειάζεται αρκετή σκέψη και να υπερισχύει η αντικειμενικότητα.

Για τους Καρκίνους, πολλές σκέψεις αυτές τις ημέρες ενδέχεται να σας φορτίζουν ή να νιώθετε πως δεν μπορείτε να βγάλετε εύκολα άκρη σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Είναι αλήθεια. Για να βοηθηθείτε στην παρούσα φάση θα πρέπει να σταθείτε σε ρεαλιστικά δεδομένα και προσδοκίες, χωρίς ο συναισθηματισμός να επηρεάσει την κρίση σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε κοινωνικό επίπεδο. Επαφές με φίλους, ομοϊδεάτες και ανθρώπους που εμπιστεύεστε μπορεί να φανούν χρήσιμες τόσο για το παρόν όσο και για το άμεσο μέλλον.

Για τους Παρθένους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολεί έντονα αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να το εξετάσετε από διάφορες πλευρές. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Εξετάστε όλα τα δεδομένα και ψάξτε το «πίσω κείμενο» σε αυτά που ακούτε.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη απέναντί σας, σας βάζει στην διαδικασία να σταθείτε σε πράγματα και καταστάσεις τις οποίες μια άλλη στιγμή θα προσπερνούσατε. Αυτή είναι μια διαδικασία πολύ χρήσιμη ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με καλό χειρισμό και σχολαστικότητα ώστε να είστε σίγουρη/ος για την ορθότητα του τελικού συμπεράσματος που θα βγάλετε.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ταξιδεύει αυτές τις ημέρες απέναντί σας κάτι που ενδέχεται να σας μπερδεύει στις αποφάσεις ή/και τις δράσεις που θέλετε να κάνετε. Οι καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες είναι πολλές αυτή τη περίοδο γιαυτό προχωρήστε με προσοχή και κάνοντας ένα βήμα τη φορά.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη απέναντί σας, θα σας φέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στόχους και σχέδια. Μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να δυσκολεύει αυτή τη στιγμή αυτή την διαδικασία ωστόσο μετά τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, η κατάσταση γίνεται σταδιακά πιο βατή.

Για τους Αιγόκερους, η θέση του Ερμή ανάδρομου στον Ταύρο είναι αρκετά βοηθητική ακόμη και αν φέρνει δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε κάτι που ζητάτε αυτή τη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να βελτιώσετε την στρατηγική και οργάνωση ενός εγχειρήματος.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη είναι έντονα ενεργή και σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μπορεί να φέρνει καθυστερήσεις ή αλλαγές ωστόσο εσείς θα πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένη/ος στο στόχο σας.

Για τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος δεν σας ευνοεί για να κάνετε κινήσεις χωρίς να τις έχετε οργανώσει και επεξεργαστεί καλά. Δώστε την δυναμική σας κυρίως στην προετοιμασία μιας κατάστασης και δείξτε υπομονή και κατανόηση στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

astroguide.gr