6 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/03 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού αλλάζει το σκηνικό και μας προετοιμάζει για την αυριανή, πρωινή Νέα Σελήνη. Η ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν θα είναι έντονη αλλά θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 ημέρες πριν αποφασίσουμε να δράσουμε ή πάρουμε τελικές αποφάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δείτε τα πράγματα με συμβιβαστική διάθεση αν θέλετε να προχωρήσουν και να μην απομακρυνθείτε από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε λίγο ξεκινά ένας πολύ ενδιαφέρον Σεληνιακός μήνας για εσάς, η ξεροκεφαλιά και τα πείσματα δεν θα μπορέσουν να είναι αρωγοί.

Για τους Ταύρους, σήμερα ζυγίστε τις καταστάσεις και επιλέξτε να δώσετε την ενέργειά σας στην αντικειμενικά πιο συμφέρουσα. Η ημέρα δεν υπόσχεται πολλά λόγω της χαμηλής ενέργειας, ωστόσο δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε πολλά πράγματα σχετικά με το μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, δείτε λίγο σήμερα και ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και ομάδες ανθρώπων, αν είστε μέλος κάποιας. Η οποιαδήποτε παραπάνω δραστηριότητα και εμπλοκή σας θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα φέρνοντας αύξηση και απολαβές και σε συναισθηματικό και σε υλικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σας θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια. Η καλύτερη ποιότητα ζωής και το να είστε ο κύριος του εαυτού σας θα είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που θα θελήσετε να κάνετε.

Για τους Λέοντες, αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία τα μεγάλα projects θα είναι έντονα στο μυαλό σας. Για να μπορέσουν να γίνουν και υλοποιήσιμα θα πρέπει να δείτε σφαιρικά τα πράγματα και να σταθείτε στις λεπτομέρειες που θα κάνουν, αντικειμενικά, την διαφορά.

Για τους Παρθένους, σήμερα σταθείτε σε ότι πραγματικά είναι αναγκαίο και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και εσείς, ειδικά σήμερα, το νιώθετε πολύ έντονα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ψάχνετε και θέλετε να ανακαλύψετε την «αλήθεια» με όποιο κόστος. Είτε αφορά τις συναισθηματικές σας συνδέσεις, είτε τις συνεργασίες σας έχετε έντονη την ανάγκη να γνωρίσετε καλά τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε σας κρατάει στάσιμο, νιώθετε έντονα την ανάγκη, να το απομακρύνετε ή να αλλάξετε τις συνθήκες και τη σχέση σας μαζί του. Αυτή η ανάγκη θα είναι αισθητή για αρκετό καιρό και θα σας δώσει το βήμα να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.

Για τους Τοξότες, κάποια πράγματα στην καθημερινή σας ζωή ή την εργασία σας έχουν πάρει τον δρόμο προς την τακτοποίησή τους. Οτιδήποτε εμποδίζει την αρμονική ροή ή επιβραδύνει την ταχύτητα που προσδοκάτε είναι σίγουρο πως είστε έτοιμη/ος να το αλλάξετε.

Για τους Αιγόκερους, μία αίσθηση του ανικανοποίητου θα είναι αισθητή σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Οτιδήποτε μπλοκάρει ή μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο της επιλογής σας αυτή τη στιγμή θα σας απασχολήσει και θα προσπαθήσετε να βρείτε δημιουργικές λύσεις.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία και οι επαφές που κάνετε αυτή τη στιγμή με κάποιον τρόπο θα δώσουν μελλοντικά καρπούς. Αυτό είναι κάτι που δεν θα γίνει αύριο και σίγουρα θα πρέπει να κάνετε και εσείς ενέργειες από μέρους σας, αλλά είναι σίγουρο πως θα βοηθηθείτε και θα έχετε στήριξη από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Για τους Ιχθύες, κάποια σημάδια κούρασης έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται και πιθανά να χρειάζεται να κάνετε κάτι από μέρους σας. Το κυριότερο είναι να αισθάνεστε ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

Astroguide.gr