26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/03 ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ένας κύκλος ετοιμάζεται να κλείσει με την Σελήνη στους Ιχθύες και λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Το πάντρεμά της με τον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνει μία ονειρική διάσταση (θα μπορούσε και πλάνη), αναζωπυρώνει την ελπίδα σχετικά με μία προσδοκία μας και μας ωθεί να ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις ή καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας βάλουν σε σύγχυση. Αντιθέτως, είναι μία πολύ καλή ημέρα να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας γαληνεύουν.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα ήταν καλό, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας είναι όλα κατανοητά, να ακολουθήσετε την ροή. Σχέσεις με ανθρώπους που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να ενισχύσουν την πίστη σας σε ένα ιδανικό θα ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Για τους Διδύμους, κάτι μπορεί να καθυστερεί να ολοκληρωθεί ή εσείς να το νιώθετε έτσι, ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέσετε τα πράγματα ή τις καταστάσεις. Δώστε χώρο σε ότι καλλιτεχνικό είναι κινητοποιημένο στη ζωή σας στο σήμερα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να οραματιστείτε το μέλλον σας σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αν δεν έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, μία αίσθηση ασάφειας ή ανησυχίας μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα και να ψάχνετε τον ιδανικότερο τρόπο να το διαχειριστείτε σωστά. Κοιτάξτε τις υποθέσεις σας με τα μάτια της καρδιά σας αλλά κρατήστε την αντικειμενική σας ματιά ενεργή.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα δοθούν ευκαιρίες μέσα από τις επαφές σας με τους ανθρώπους γύρω σας είτε όσο αφορά τα προσωπικά σας είτε τις συνεργασίες σας. Η βοήθεια που θα προσφέρετε ή θα λάβετε είναι σημαντική ωστόσο κρατήστε ότι σημαντικό υπάρχει (πληροφορίες, ιδέες, αποφάσεις) για εσάς, αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας βάσει του χρονικού πλαισίου που σας δίνεται. Είναι μία σημαντική ενέργεια αυτή ώστε να προλάβετε όλα όσα έχετε κατά νου, χωρίς να χρονοτριβήσετε ή άλλοι να σας αποσυντονίσουν.

Για τους Σκορπιούς, οι καταστάσεις και οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς θα πρέπει ταυτόχρονα να αφιερώσετε χρόνο για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες παίρνοντας χαρά μέσα από δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Η ανυπομονησία δεν θα είναι καλός σύμβουλος στις δράσεις σας. Επίσης, αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες.

Για τους Τοξότες, οτιδήποτε προκύπτει σήμερα το οποία ζητά την συμμετοχή σας καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός να μην σπαταληθείτε. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι ενεργοί αλλά οι προσδοκίες σας θα πρέπει να είναι γειωμένες αν θέλετε να πάρετε χαρά μέσα από αυτές.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα παραμείνετε προσηλωμένη/ος στον στόχο σας και επικοινωνήστε τις ιδέες και σκέψεις σας ανεξάρτητα αν βρίσκετε ανταπόκριση ή όχι. Ναι, θα πρέπει να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες των άλλων αλλά δεν είστε υποχρεωμένη/ος να ενδώσετε σε χειριστικές συναισθηματικές συμπεριφορές.

Για τους Υδροχόους, μπορείτε να αφεθείτε στη ροή και να πάρετε χαρά από δραστηριότητες οι οποίες έχουν αξία για εσάς είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην σπαταλήσετε χρόνο ή χρήμα σε αυτές, γιατί το μέτρο/όρια είναι ασαφές σήμερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έχετε την εύνοια να αντιμετωπίσετε με τακτ και διπλωματία οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας. Μπορεί να είστε λίγο περισσότερο αισιόδοξη/ος με κάτι αλλά δεν θα είναι πρόβλημα αφού είστε σε θέση να μετακινηθείτε αν οι συνθήκες σας το ζητήσουν/επιβάλλουν.

Astroguide.gr