19 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/01 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Αφροδίτη σήμερα το πρωί αρχίζει την ορθόδρομή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω εστιάζοντας την δυναμική της, μέχρι αρχές Μαρτίου, κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μετά από 40 ημέρες – 40 κύματα η Αφροδίτη στο Αιγόκερω αρχίζει ξανά την ορθόδρομή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το συγκεκριμένο διάστημα σας δόθηκε η ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να πάρετε αναγνώριση μέσα από τα επιτεύγματά σας. Επαγγελματικά ζητήματα, η καριέρα σας και οι απολαβές κυρίως από τους συγκεκριμένους τομείς θα είναι ανοιχτά μέχρι αρχές Μαρτίου.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, αρχίζει την ορθή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις προηγούμενες 40 ημέρες σας έδωσε την ευκαιρία να μπορείτε να αναγνωρίσετε πιο εύκολα με ποίον τρόπο μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Ταυτόχρονα, οι απογοητεύσεις μπορεί να μην έλειψαν αλλά η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, δυσκόλεψε την παραπάνω διαδικασία. Τώρα, μέχρι αρχές Μαρτίου με θάρρος και αποφασιστικότητα, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω τις προηγούμενες 40 ημέρες έφερε αρκετές συνειδητοποιήσεις όχι μόνο σε θέματα που σας απασχολούν αλλά και ανακαλύψεις σε προσωπικό επίπεδο. Μέχρι αρχές Μαρτίου, δώστε την δυναμική σας μόνο σε ότι μπορεί αντικειμενικά να σας φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη ανάδρομη τις προηγούμενες 40 ημέρες έδωσε την δυναμική της κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τώρα σε ορθή φορά μέχρι αρχές Μαρτίου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει τον χρόνο να βάλετε σε εφαρμογή ότι αναπροσαρμογές προέκυψαν την περίοδο της ανάδρομής της πορείας, κάνοντας πιο στέρεα βήματα μπροστά.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ορθή φορά, μέχρι αρχές Μαρτίου σας δίνει την ώθηση να σταθεροποιήσετε επαφές, κινήσεις και συνεργασίες στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Οι προηγούμενες 40 ημέρες σας έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες και τα δεδομένα ώστε να κάνετε αυτή τη στιγμή σταθερά βήματα.

Για τους Παρθένους, μπορεί κατά την διάρκεια των προηγούμενων 40 ημερών να υπήρξαν αλλαγές στα σχέδιά σας ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη σας βοήθησε να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός από δω και πέρα. Μετά τις 4 Φεβρουαρίου που θα μπει ο Ερμής ορθόδρομος και μέχρι αρχές Μαρτίου οτιδήποτε μπορεί να αυξηθεί και να αναπτυχθεί θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, ανάδρομη τις προηγούμενες 40 ημέρες έφερε προκλήσεις και προβληματισμούς σχετικά με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Τώρα και μέχρι αρχές Μαρτίου, σε ορθή φορά, υπόσχεται να σας βοηθήσει να βάλετε σιγά σιγά τα σχέδιά σας σε εφαρμογή, καθώς και οποιεσδήποτε αλλαγές χρειάζεται να κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, τις προηγούμενες 40 ημέρες η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρέασε την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας, σχέσεις με συγγενείς και έδωσε την ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο θα κλείσετε εκκρεμότητες. Μέχρι αρχές Μαρτίου, σε ορθή φορά, θα σας βοηθήσει να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να προβείτε στις αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια μέσα από υλικά ή συναισθηματικά ζητήματα ήταν μια δύσκολη υπόθεση με την Αφροδίτη ανάδρομη τις προηγούμενες 40 ημέρες στον Αιγόκερω. Τώρα, σε ορθή φορά και μέχρι αρχές Μαρτίου, μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις έχοντας στα χέρια σας τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κατά την ανάδρομή της πορεία τις προηγούμενες 40 ημέρες, έφερε αλλαγές και κυρίως διαφορετικότητα στον τρόπο που σκέφτεστε να κάνετε πράγματα για εσάς. Τώρα, σε ορθή φορά (και ειδικότερα μετά τις 4 Φεβρουαρίου που θα μπει ο Ερμής σε τροχιά) και μέχρι αρχές Μαρτίου βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και ομορφύνετε τον κόσμο γύρω σας.

Για τους Υδροχόους, μεγαλύτερες κυρίως ευθύνες έφερε η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω ειδικά τις προηγούμενες 40 ημέρες κατά την διάρκεια της αναδρομής της πορείας. Μέχρι αρχές Μαρτίου μπορείτε ευκολότερα να διαχωρίσετε τα πράγματα και να κατανοήσετε βαθύτερα τί είναι περιττό ώστε να το αφήσετε στην άκρη.

Για τους Ιχθύες, η ορθή φορά της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει μέχρι αρχές Μαρτίου να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που αφορούν και άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Τις προηγούμενες 40 ημέρες είδατε τί αλλαγές πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα.

astroguide.gr