20 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 28/11 Αντισυμβατική Διάθεση – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα στη διάθεσή μας. Η δυσαρμονική της σχέση με τον χορηγό της Ουρανό και ο Άρης σε ανάδρομη πορεία μπορεί να μας παρακινήσουν να προβούμε σε βιαστικές κινήσεις ενώ θα έπρεπε να εξετάσουμε πιο σχολαστικά τα δεδομένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δώστε χώρο σήμερα σε κοινωνικά ζητήματα και ότι σχετίζεται με συνεργασίες πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Επίσης, μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να μειώσει την αυτοπεποίθησή σας. Λειτουργήστε με ιδιαίτερη ευελιξία.

Για τους Ταύρους, η κούραση ή η απογοήτευση πολύ εύκολα σήμερα μπορεί να λάβει χώρα γιαυτό λειτουργήστε επιφυλακτικά. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να γίνουν κάποια πράγματα από αυτόν που υπολογίζατε.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη σας να νιώσετε απελευθερωμένη/ος από σκοτούρες και προβλήματα που έχουν προκύψει είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Να έχετε κατά νου πως μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση αν λειτουργήσετε ευέλικτα.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και θα χρειαστεί να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα αν θέλετε να είστε παραγωγική/ός ή να κρατήσετε απαραίτητες ισορροπίες. Η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός αν την εμπιστευτείτε.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να πάρετε την απαραίτητη «απόσταση» για να μπορέσετε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να είναι απαιτητικές και να ζητούν αρκετή ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Παρθένους, τις περισσότερες φορές εστιάζετε πολύ προσεκτικά τις λεπτομέρειες για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα η πανοραμική εικόνα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να το κάνετε και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να μην δώσετε σημασία στον γύρω «θόρυβο» αλλά να επικεντρωθείτε σε ότι είναι αντικειμενικά σημαντικό για εσάς. Κινηθείτε με βάση τις δικές σας επιθυμίες παρά τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι σήμερα γιαυτό μείνετε σε αντικειμενικά κριτήρια. Ασχοληθείτε με τις δικές σας επιθυμίες και ότι δημιουργικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο και κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Τοξότες, υπολογίστε όλες τις παραμέτρους και κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Οι προθέσεις σας μπορεί να είναι οι καλύτερες ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές είναι έντονες και μπορεί να φέρουν προκλήσεις.

Για τους Αιγόκερους, εξετάσετε όλα τα δεδομένα σήμερα και συζητήστε ότι προκύπτει με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες κουβέντες. Ένα οικονομικό ζήτημα, διαχείριση χρημάτων ή κάτι που αφορά γενικότερα την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε μπορεί να σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να κάνετε βελτιώσεις.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς ωστόσο θα πρέπει να σεβαστείτε τους χρόνους σας και να οργανωθείτε κατάλληλα. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για παρορμητισμούς και κινήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και οργάνωση.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις και νοητικές διεργασίες κάνετε σήμερα και είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείτε αν δεν είστε προσεκτική/ός. Ταξινομήστε τις ιδέες σας, βάλτε προτεραιότητες και αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο να σας φορτίσουν.

astoguide.gr